Πολιτικη & Οικονομια

Μιλένα Αποστολάκη για Τέμπη: Συνεχίζεται η συστηματική και μεθοδευμένη συγκάλυψη

Για «τείχος προστασίας» κάνει λόγο η Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μιλένα Αποστολάκη: Δήλωση για το δυστύχημα στα Τέμπη εξέδωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος - «Η συγκάλυψη δεν θα περάσει»

«Η συγκάλυψη δεν θα περάσει, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί», τονίζει η Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, σε δήλωσή της αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών.

«Σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Ανεξαρτήτων Εμπειρογνωμόνων Οικογενειών που βασίζεται σε βιντεοσκοπικό υλικό αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη εκτός πρωτοκόλλου και εν γνώσει του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, ξεκίνησε η αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος», αναφέρει η κ. Αποστολάκη και προσθέτει:

«Πέραν αυτού έχουν περάσει δύο μέρες από τις αποκαλύψεις του τηλεοπτικού σταθμού Μega περί μυστικής σύσκεψης στις 3/3/23 κατά την οποία συμφωνήθηκε το μπάζωμα, με την παρουσία του κ. Τριαντόπουλου, του κ. Αγοραστού και του κ. Ξιφαρά και δεν έχει υπάρξει από την πλευρά της κυβέρνησης η παραμικρή διάψευση».

«Η συστηματική και μεθοδευμένη συγκάλυψη από την πλευρά της κυβέρνησης συνεχίζεται. Το τείχος προστασίας γύρω από τον κ. Τριαντόπουλο και τους υπόλοιπους κυβερνητικούς αξιωματούχους έχει γερά καθεστωτικά θεμέλια», υπογραμμίζει η Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ.

«Όμως η σχετική δικογραφία και πιθανότατα οι υπόλοιπες που θα διαβιβασθούν στην Βουλή συνιστούν ένα γεγονός με αυτούσιο νομικό, πολιτικό και ηθικό περιεχόμενο.

Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις που το Σύνταγμα, ο Κανονισμός της Βουλής, αλλά πρωτίστως το χρέος απέναντι στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας μας δίνει.

Η συγκάλυψη δεν θα περάσει. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί», καταλήγει στη δήλωσή της η Μιλένα Αποστολάκη.