Πολιτικη & Οικονομια

Europa Conference League: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον τελικό» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε θύρα φιλάθλων στην Opap Arena ο Κασσελάκης - Παρών και ο Ανδρουλάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Europa Conference League: Στο πλευρό του Ολυμπιακού ο πολιτικός κόσμος
© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Europa Conference League: Στο πλευρό του Ολυμπιακού ο πολιτικός κόσμος - Πού θα βρίσκονται Μητσοτάκης, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης

Την αισιοδοξία του για τον Ολυμπιακό στον ιστορικό τελικό με τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena για το Conference League εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ACTION24. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πού θα δει το ματς των ερυθρόλευκων. Σε σχετική ερώτηση, είπε πως «εγώ θα δω τον αγώνα στο σπίτι, στην τηλεόρασή μου, με ένα ωραίο μπάρμπεκιου και με καλούς φίλους, όπως φαντάζομαι οι πιο πολλοί, γιατί δυστυχώς ήταν πολύ λίγοι αυτοί που εξασφάλισαν το μαγικό χαρτάκι».

Ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό του Ολυμπιακού

Οσο για την έκβαση του τελικού και τα μέτρα της πολιτείας τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος, βλέπω μομέντουμ, έχω πει μου θυμίζει αυτό λίγο το 2004. Βέβαια ένα ματς είναι. Κατά αρχάς αυτό που αφορά εμάς είναι η ασφάλεια και η καλή οργάνωση. Το βασικό για τους ποδοσφαιριστές είναι να το απολαύσουν. Και ο Παναθηναϊκός άλλωστε πέτυχε μία μεγάλη συλλογική επιτυχία, ελπίζω πως είμαστε στην αρχή ενός όμορφου καλοκαιριού για τον ελληνικό αθλητισμό».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1lxsuh4kxa1)

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί απόψε στην OPAP Arena για τον τελικό. Όπως αναφέρουν κομματικές πηγές, ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα από θύρα φιλάθλων με παρέα του κι όχι από την θύρα των VIP.

Στον τελικό του Conference League, μαζί με τον γιο του ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στο μεταξύ, και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα δώσει μαζί με τον γιο του το «παρών» στον τελικό του Conference League. Όπως είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», θα πάει γιατί ο γιος του θέλει να δει τον τελικό, δίχως ωστόσο να κάνει κάποια πρόβλεψη, καθώς δηλώνει περισσότερο μπασκετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον MEGA για τον τελικό του Ολυμπιακού: «Ευχόμαστε σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Ήδη πάμε πολύ καλά. Κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την EuroLeague μετά από χρόνια, μακάρι να κάνει ο Ολυμπιακός την υπέρβαση να πάρει μια ελληνική ομάδα ένα πρωτάθλημα ευρωπαϊκό και να είναι η φετινή χρονιά μια πολύ πετυχημένη για τον ελληνικό αθλητισμό».

Για το αν θα πάει στον τελικό του Conference League: «Θα πάω. Θέλει πολύ ο γιος μου να πάμε και θα πάμε».

Για την πρόβλεψή του για τον τελικό: «Εγώ είμαι πιο πολύ μπασκετικός, δεν έχω δει τη Φιορεντίνα. Τον Ολυμπιακό τον έχω δει δυο φορές. Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός και πιστεύει ότι θα το πάρει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1lwzdesq81t)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.