Πολιτικη & Οικονομια

«Από την πρώτη μέρα βίωσα συναισθηματική κακοποίηση»: Η Ναταλί Κάκκαβα για την αποχώρησή της από τον Δήμο Σαρωνικού

«Ήμουν σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ναταλί Κάκκαβα: Μίλησε για την αποχώρησή της από τον Δήμο Σαρωνικού
Ναταλί Κάκκαβα: Μίλησε για την αποχώρησή της από τον Δήμο Σαρωνικού © Screenshot/ Alpha

Ναταλί Κάκκαβα: Μίλησε για την αποχώρησή της από τον Δήμο Σαρωνικού και κατήγγειλε ότι έχει υποστεί συναισθηματική κακοποίηση

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση ότι παραιτείται από αντιδήμαρχος Σαρωνικού έδωσε η Ναταλί Κάκκαβα, αφού ο δήμαρχος, Δημήτρης Παπαχρήστος, την έπαυσε από τα καθήκοντά της ως υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ του δήμου Σαρωνικού.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστος, μέσα από το Δελτίο Τύπου έκανε λόγο για «ασεβή και καταχρηστική συμπεριφορά», ενώ η Ναταλί Κάκκαβα ξέσπασε σε δάκρυα κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1l4o9b987ft)

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε για τα περιστατικά που έχει βιώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κατήγγειλε τον δήμαρχο Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, για συναισθηματική κακοποίηση. «Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές, ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1l55tuw4gih)

Ναταλί Κάκκαβα: Κατήγγειλε τον δήμαρχο Σαρωνικού για συναισθηματική κακοποίηση

Η Ναταλί Κάκκαβα είπε σχετικά με όσα συνέβησαν: «Όσο ζω και υπάρχω θα υπερασπίζομαι τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα ΚΑΠΗ κάναμε δραστηριότητες, γελάγαμε, κάναμε γυμναστικές, μαθήματα κομμωτικής, και τι δεν κάναμε! Και το πρώτο πράγμα που μου έλεγαν οι άνθρωποι ήταν ότι δεν νιώθουν ελεύθεροι και ότι θέλουν να εκλέγουν ποιος τους εκπροσωπεί. Εγώ είμαι πάντα με τον κόσμο, με τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έκαναν την τιμή να δοκιμαστώ σε κάτι που αγάπησα πολύ στην πορεία. Ήμουν εκεί, όλη μέρα και νύχτα κοντά τους, άφησα την οικογένειά μου, αλλά ήμουν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους γιατί ήμουν κοντά στον κόσμο. Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Έβλεπα ευτυχισμένα παιδιά και ευτυχισμένους ανθρώπους. Για αυτό είμαι εδώ δημόσια, γιατί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αν έχει κάποιος δημότης, μέλος του ΚΑΠΗ, να μου προσάψει ένα περιστατικό αγένειας, ξέρεις ποια ήταν η απάντηση; “τσουνάμι αγάπης”».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1l4ko4oj57t)

«Βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά για τον δήμαρχο. Μου έγινε πρόταση να είμαι σε εκπομπή της τηλεόρασης, αλλά επειδή υπάρχει το ασυμβίβαστο έπρεπε να επιλέξω. Είχε γυριστεί τρέιλερ και δεν ήμουν εκεί. Επέλεξα να στηρίξω αυτό το παιδί που πίστευα ότι θα έρθει και θα φέρει την αλλαγή στον δήμο. Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Όταν ο δήμαρχος Σαρωνικού με κάλεσε στο γραφείο του και μου ανακοίνωσε ότι μού παίρνει τις αρμοδιότητές μου στα ΚΑΠΗ, εγώ του είπα ότι εφόσον δεν με εμπιστεύεται, θα ξεκινήσω να μπω στη διαδικασία της ανεξαρτητοποίησης. Δεν φεύγω. Θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συνδημοτών μου ούσα παρούσα στα δημοτικά συμβούλια. Ο δήμαρχος με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να μην ανεξαρτητοποιηθώ πριν μιλήσουμε το βράδυ σπίτι μου, και μάζεψε την παράταξη και έβγαλε το δελτίο Τύπου της διαγραφής μου», συνέχισε. 

«Από την πρώτη ημέρα, έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, και προεκλογικά, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές. Ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα, να ζητάς βοήθεια και συνεργασία, και να μην σου απαντάνε ποτέ; Να σε εγκαλούν δημόσια και να μην δέχεται ραντεβού ο δήμαρχος; Η απάντησή του, όταν τον ρώτησα γιατί το συνεχίζει όλο αυτό, ήταν “όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει”», τόνισε ακόμα η Ναταλί Κάκκαβα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1l4rhecsesh)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.