Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει - Τοξικότητα, ψέμα και λεφτόδεντρα με life style περιτύλιγμα

Ο πρωθυπουργός περιέγραψε το διακύβευμα των Ευρωεκλογών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kυριάκος Μητσοτάκης: Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με ψήφο στην Νέα Δημοκρατία

Στις ευρωεκλογές να μην δώσουμε το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να αμφισβητήσει την πορεία της κυβέρνησης, τόνισε από την Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός μετά τις συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, και τον δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Στέφανο Πουλημένο, περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους πριν από την ομιλία του, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις ευρωεκλογές.

Κυριακος Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκησε κριτική στην αντιπολίτευση, εκφράζοντας τη λύπη του ότι δεν ακούμε τίποτα για τα μεγάλα στοιχήματα της Ευρώπης την επόμενη ημέρα.

«Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι αισθάνομαι ότι ξαναζούμε μια επανάληψη ενός προεκλογικού έργου και ρητορικής η οποία έχει πληγώσει τη χώρα. Μπορεί αυτή τη φορά με πιο lifestyle περιτύλιγμα και πολιτικές επικοινωνίας. Δεν κρίνω, ο κάθε πολιτικός αρχηγός μπορεί να επικοινωνεί με όποιον τρόπο νομίζει» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

«Ωστόσο, υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά που δεν έχουν αλλάξει: Το πρώτο είναι η τοξικότητα και το ψέμα, είναι ακριβώς το ίδιο με την εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Και το δεύτερο το τάξιμο δισεκατομμυρίων για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων, για τα οποία δεν υπάρχουν πόροι για να γίνουν πράξη» τόνισε.

Στον χαιρετισμό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θέλω να κάνω μια αναφορά σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία, αυτή του Παναθηναϊκού, για την κατάκτηση της 7ης Ευρωλίγκας, και μακάρι να έχουμε κι άλλες ανάλογες επιτυχίες αυτή την εβδομάδα σε άλλο σπορ», εννοώντας τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

«Οι εκλογές δεν συμπίπτουν με βουλευτικές ή τοπικές εκλογές και καταλαβαίνω γιατί μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και ότι δεν έχουν ίσως τόσο μεγάλη σημασία. Είναι εσφαλμένη η σκέψη, γιατί οι αποφάσεις στην Ευρώπη την επόμενη πενταετία θα επηρεάσουν σημαντικά τις ζωές μας και ειδικά στα Επτάνησα, που είναι και πιο κοντά γεωγραφικά στην Ευρώπη» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.