- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει - Τοξικότητα, ψέμα και λεφτόδεντρα με life style περιτύλιγμα
Ο πρωθυπουργός περιέγραψε το διακύβευμα των Ευρωεκλογών
Kυριάκος Μητσοτάκης: Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με ψήφο στην Νέα Δημοκρατία
Στις ευρωεκλογές να μην δώσουμε το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να αμφισβητήσει την πορεία της κυβέρνησης, τόνισε από την Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός μετά τις συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, και τον δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Στέφανο Πουλημένο, περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους πριν από την ομιλία του, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις ευρωεκλογές.
Κυριακος Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκησε κριτική στην αντιπολίτευση, εκφράζοντας τη λύπη του ότι δεν ακούμε τίποτα για τα μεγάλα στοιχήματα της Ευρώπης την επόμενη ημέρα.
«Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι αισθάνομαι ότι ξαναζούμε μια επανάληψη ενός προεκλογικού έργου και ρητορικής η οποία έχει πληγώσει τη χώρα. Μπορεί αυτή τη φορά με πιο lifestyle περιτύλιγμα και πολιτικές επικοινωνίας. Δεν κρίνω, ο κάθε πολιτικός αρχηγός μπορεί να επικοινωνεί με όποιον τρόπο νομίζει» επισήμανε ο πρωθυπουργός.
«Ωστόσο, υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά που δεν έχουν αλλάξει: Το πρώτο είναι η τοξικότητα και το ψέμα, είναι ακριβώς το ίδιο με την εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Και το δεύτερο το τάξιμο δισεκατομμυρίων για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων, για τα οποία δεν υπάρχουν πόροι για να γίνουν πράξη» τόνισε.
Στον χαιρετισμό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θέλω να κάνω μια αναφορά σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία, αυτή του Παναθηναϊκού, για την κατάκτηση της 7ης Ευρωλίγκας, και μακάρι να έχουμε κι άλλες ανάλογες επιτυχίες αυτή την εβδομάδα σε άλλο σπορ», εννοώντας τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.
«Οι εκλογές δεν συμπίπτουν με βουλευτικές ή τοπικές εκλογές και καταλαβαίνω γιατί μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και ότι δεν έχουν ίσως τόσο μεγάλη σημασία. Είναι εσφαλμένη η σκέψη, γιατί οι αποφάσεις στην Ευρώπη την επόμενη πενταετία θα επηρεάσουν σημαντικά τις ζωές μας και ειδικά στα Επτάνησα, που είναι και πιο κοντά γεωγραφικά στην Ευρώπη» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα σε Hellenic Train και Alstom
Τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος
Αφορά την προκήρυξη 1Κ/2024
Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η πιλοτική εγκατάσταση καμερών
«Δεν είναι ασφαλής ένας δρόμος που στη μία του άκρη είναι παρκαρισμένα τρακτέρ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έως 5 Ιανουαρίου 2026 οι αιτήσεις
«Η ιστορία αυτή δεν μπορεί να διαγραφεί ούτε να παραχαραχθεί», σημειώνει ο ευρωβουλευτής
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιεροσόλυμα
«Οι ενεργειακές συμφωνίες αναβαθμίζουν τη θέση της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή ενεργειακή αρχιτεκτονική»
Έξι νέοι ΓΓ στα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Μετανάστευσης
Πότε εκπνέει η προθεσμία πληρωμής
Οι οικονομολόγοι στηρίζουν τη στρατηγική απομείωσης του χρέους, ζητούν όμως διαρκή ανάλυση κόστους–οφέλους
Η δηλούμενη αίσθηση περί φτώχειας δεν πηγάζει από τη σημερινή κατάσταση των οικονομικών της χώρας, αλλά μάλλον από μία νοσταλγική σύγκριση με το παρελθόν
Τι είναι η στρατηγική και σε ποιους κανόνες υποκύπτει; Ποια είναι η στρατηγική που προσιδιάζει σε μας;
Ισχυρές επενδύσεις, δημοσιονομικά πλεονάσματα και ανθεκτικό τραπεζικό σύστημα στην Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής 2025
«Πυρετός το Σαββατόβραδο» από την ΑΑΔΕ
Τι δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας
Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις
Πού κυμαίνονται τα ποσά
«Δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτώ μια πολιτική συνθήκη συνθηκολόγησης με τις δυνάμεις του συστημικού κυβερνητισμού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.