Πολιτικη & Οικονομια

Οι Φαντασιώσεις του Forrest Gump

Πάρε: Ένα νέο πολιτικό περιοδικό στα περίπτερα

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
85022-172417.jpg

«ΠΑΡΕ», Το πολιτικό περιοδικό που μας αρμόζει

Επιτέλους! Ένα περιοδικό που ξεφεύγει από τα βαρύγδουπα κείμενα που δεν διαβάζει κανείς και από τις αναλύσεις –που επίσης δεν πιστεύει κανείς– και αντιμετωπίζει την πολιτική όπως πραγματικά είναι!

Το «Πάρε» δίνει μια γροθιά στην υποκρισία του σύγχρονου πολιτικού πολιτισμού. Διότι, ενώ υποψήφιοι και ψηφοφόροι παριστάνουν ότι ασχολούνται με σοβαρά θέματα πολιτικής, στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για σκάνδαλα και κουτσομπολιό γύρω από τους πολιτικούς-celebrities. 

Πρόκειται δηλαδή για ένα περιοδικό-τομή, που μας επιτρέπει να απολαύσουμε την πολιτική όπως μας αρέσει. Χωρίς ενοχές. Ένα περιοδικό που μας μοιάζει. Και που αν δεν υπάρχει με αυτό το όνομα, στην πραγματικότητα επιβιώνει στα πάνελ και στις προεκλογικές συναθροίσεις σε σπίτια και εκλογικά κέντρα. 

image


Ένα περιοδικό που προσπαθεί να πιάσει το σφυγμό της πολιτικής επικαιρότητας και στοχεύει σε αναγνώστες που μέχρι τώρα δεν έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πολιτική, κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στις σελίδες του περιοδικού «Πάρε», όπως αναφέρεται στο editorial, παρελαύνουν όλες οι σημαντικές πολιτικές εξελίξεις τις εβδομάδας, με απλό και κατανοητό τρόπο, χωρίς πολύπλοκες αναλύσεις, αφού το περιοδικό θα πηγαίνει κατευθείαν στην ουσία των γεγονότων.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.