Πολιτικη & Οικονομια

Βολή Κεχαγιά στον Πολάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού

Mετά τη χθεσινή ανάρτηση του βουλευτή Χανίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεχαγιά : Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Βούλα Κεχαγιά : Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού 

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά ρωτήθηκε σχετικά με αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη αναφορικά με την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ στην πανδημία και το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

«Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της πανδημίας είναι απολύτως γνωστή. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τότε πρόεδρος του και όλα τα στελέχη, τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ του εμβολιασμού και αυτό εξακολουθεί να ισχύει», ανέφερε η κ. Κεχαγιά. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Παύλος Πολάκης, έδωσε συνέχεια στο θέμα των εμβολίων, βάλοντας κατά του πρώην Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, με τον οποίο συνυπήρξαν στο ίδιο Υπουργείο. Σε ανάρτηση του, ο κ. Πολάκης σχολιάζει άρθρο του κυρίου Ξανθού, λέγοντας πως «Υγ.Την απαντηση και σε σενα και στον κυριο «οποιος δεν θελει να εμβολιαστει να παει στα βουνα» για τη σταση σας το 19-23 την εδωσαν οι πολιτες στις τελευταιες εκλογες! »Δεν θεωρησαν την πολιτικη και το λογο σας απαραιτητους στο νεο κοινοβουλιο (εσενα μαλιστα παρα και τη βοηθεια που ηρθε να σου δωσει ο πρωην προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ )».

Καταθέτει πρόταση νόμου για το φορολογικό

Η κ. Κεχαγιά ενόψει της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την ακρίβεια και η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου, είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει καταθέσει πρόταση νόμου με μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας (σσ τα οποία και απαρίθμησε), «αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν νοιάζεται για τον κόσμο, τον απλό πολίτη, τον συνταξιούχο και το ελληνικό νοικοκυριό, δεν έχει πει κουβέντα για τα τις προτάσεις αυτές». Σχολίασε ότι «μόνο ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο υποστήριξε ότι με τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό της έκτακτης φορολόγησης σε ποσοστό 90% των υπερκερδών των τραπεζών θα κλείσουν οι τράπεζες». «Για μία ακόμη φορά ψέματα και κινδυνολογία, καταστροφολογία και μαύρο σκοτάδι. Δεν έχουν καταλάβει πως έχουν κουράσει;», είπε.

Προανήγγειλε δε ότι το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα καταθέσει και πρόταση νόμου για το φορολογικό εξειδικεύοντας τις προτάσεις που παρουσίασε τον προηγούμενο Μάρτιο ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποβάλει και αίτηση κατάθεσης εγγράφων «για να φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ το πλήρες κείμενο του μεσοπρόθεσμου που κατέθεσε στην Κομισιόν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.