Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης για Σάττι: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του»

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το αν υπήρξε δυσαρέσκεια από το Μέγαρο Μαξίμου για το χασμουρητό της τραγουδίστριας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Ο Παύλος Μαρινάκης για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι - Υπήρξε δυσαρέσκεια από το Μέγαρο Μαξίμου;

Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2024. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας είχε χασμουρηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, γεγονός που αποδόθηκε αργότερα στην κούρασή της. 

Η Μαρίνα Σάττι χασμουριέται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2024
Eurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για το χασμουρητό

Ο Παύλος Μαρινάκης για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για το αν υπήρχε δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ισραηλινής τραγουδίστριας, αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έπειτα από τις δηλώσεις των δύο χορευτών της ελληνικής συμμετοχής. «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα και ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη δημόσια εικόνα του γενικότερα», απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης. 

Οι αντιδράσεις για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2024

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση των χορευτών της Μαρίνας Σάττι. Συγκεκριμένα, δυο από τους χορευτές της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision μίλησαν σε τηλεοπτικό σταθμό του Αζερμπαϊτζάν δηλώνοντας «Έλληνες Τούρκοι της δυτικής Θράκης».

Interview with dancers of Marina Satti / Hüso Çetintaş & Yasin Ahmetoğlu

Η δήλωση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη και κάνει λόγο για μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ένας εκ των δυο χορευτών της ελληνικής συμμετοχής πήρε θέση μέσω του προφίλ του στο Instagram. Συγκεκριμένα σε story του ανέφερε ότι: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την παρεξήγηση κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης που δώσαμε σχετικά με την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με την Μαρίνα Σάττι και προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε ότι η συνέντευξη διαστρεβλώθηκε.Όταν είπαμε ότι είμαστε Έλληνες Τούρκοι δεν εννοούσαμε ότι είμαστε Τούρκοι πολίτες. Η αλήθεια είναι απλή. Είμαι Έλληνας πολίτης και ο Χούσο (ο άλλος χορευτής) είναι Γερμανός πολίτης, γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Γερμανία. Προφανώς μιλάμε και τουρκικά και πάντα θέλουμε και ευχόμαστε οι δυο χώρες, Ελλάδα και Τουρκία, να ζουν ειρηνικά».

Μαρινάκης για Σάττι: «Όταν κάποιος εκπροσωπεί μία χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.