Πολιτικη & Οικονομια

Ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε το ακουστικό και διέκοψε τη σύνδεση με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Δείτε το βίντεο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Στέφανος Κασσελάκης διέκοψε τη σύνδεση με τη Σίσσυ Χρηστίδου - Η ερώτηση που δέχθηκε και η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Επεισοδιακά έληξε η σύνδεση του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί του Σαββάτου (11.5). Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση της παρουσιάστριας, έβγαλε το ακουστικό και τερμάτισε τη σύνδεση, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης διέκοψε τη σύνδεση με τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση με όσα είπαν ο κύριος Σπίρτζης και ο κύριος Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…», ήταν η ερώτηση που επιχείρησε να κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου, τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης τη διέκοψε, λέγοντας:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο… Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε.

«Μου έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει σε σχέση με τα στελέχη του κόμματος. Λογικό είναι, αλλά η ατάκα "εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ" κατά τη γνώμη είναι λίγο απαξιωτική. Είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το πήρα στραβά αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο αργότερα. 

Δείτε τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης βγάζει το ακουστικό και διακόπτει τη σύνδεση