Πολιτικη & Οικονομια

Βουλευτής Νίκης για το περιστατικό με την Αγγελική Δεληκάρη: «Οι πιστοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες»

Φέρεται να έχει κληθεί σε εξηγήσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκη: Η προκλητική ατάκα του Νίκου Παπαδόπουλου για το περιστατικό με την Αγγελική Δεληκάρη

Ο βουλευτής του κόμματος Νίκη, Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συνέχεια στο πρόσφατο περιστατικό με την Αγγελική Δεληκάρη αφού από βήματος της βουλής είπε μεταξύ άλλων πως «οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες»!

«Ακόμα είδαμε και μέσα πιστοί στην εκκλησία αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες, συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε» είπε ο βουλευτής. 

 Ο βουλευτής υποστήριξε πως αυτά που κάνει η κυβέρνηση είναι τρελά και πως «η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία με αυτά τα πράγματα, τα καμώματά της, γιατί έβαλε τη προβιά του πατριώτη και του χριστιανού. Τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες και σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε. Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;”.

Η αναφορά έγινε για την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη από μέλος του κόμματος Νίκη την Κυριακή (21/04/2024) στην εκκλησία.'

Ο επικεφαλής του κόμματος Δημήτρης Νατσιός φέρεται να κάλεσε για εξηγήσεις τον βουλευτή του, ο οποίος παραπέμπεται στο Πειθαρχικό αύριο Τρίτη (23/04/2024).