Πολιτικη & Οικονομια

Oι fake φωτογραφίες της χρονιάς

Μέλος του συλλόγου για την τοποθέτηση καθαριστήρων στους εξωτερικούς καθρέφτες των αυτοκινήτων

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83850-168978.jpg

1. S.O.S. Οι πιθανές μεταμφιέσεις του φυγά Χριστόδουλου Ξηρού. Από αριστερά (πάνω σειρά): Χριστόδουλος Ξηρός αδυνατισμένος, Άγιος Βασίλης, Κιμ Γιονγκ Ιλ, Ήρωας διαφήμισης Τζάμπο (κάτω σειρά): Άγκελα Μέρκελ, Ηλίας Παναγιώταρος, Lady Gaga, Anonymous.


image

2. Η διαδικασία προσλήψεων στις ΔΕΚΟ. Για να διοριστεί κανείς δεν χρειάζεται ΑΣΕΠ. Αρκεί οι κυβερνητικοί κριτές να ακούσουν το κομματικό βιογραφικό του. Και στη συνέχεια να πατήσουν απλώς το κουμπί «Σε προσλαμβάνω». Γιατί η «Ανάπτυξη», πρώτα από όλα, χρειάζεται ταλέντο.


image

3. Αφίσα των παραστάσεων στο νησί «Κεφαλονιά». Καλλιτέχνες όλων των κομμάτων προσγειώνονται θεαματικά στο νησί, ξεναγούνται στις περιοχές που επλήγησαν από το σεισμό συνοδεία μεγάλου μπαλέτου παρατρεχάμενων, κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης και αναχωρούν.


image

4. Η Απόλυτη Selfie: Ο Πούτιν και οι Έλληνες fans του. H φωτογραφία αυτή υπάρχει στη φαντασία κάθε Έλληνα πολιτικού. Διότι, πέρα από τα προσχήματα περι δημοκρατίας, ορθολογισμού και Ευρώπης, κατά βάθος γοητεύεται από το στιβαρό πολεμοχαρή ηγέτη ο οποίος δεν διστάζει να καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα του, προτιμάει τους δικούς του εθνικιστές από τους ξένους, κυκλοφορεί γυμνόστηθος επειδή είναι πραγματικός άντρας και έχει βρει τρόπο να μιλάει στην ψυχή κάθε νοσταλγού του θεοκρατικού Βυζαντίου.


image

5. Ο Ρομπέν του πρωτογενούς πλεονάσματος. Ο λαϊκός ήρωας Αντώνης Σαμαράς με το συνεργάτη του Γιάννη Στουρνάρα κατάσχει τα χρήματα από τους προνομιούχους μισθωτούς και τα μοιράζει στους στρατιωτικούς ψηφοφόρους του!


image

6. Η Ιστορία της νέας «Μπουμπουλίνας», Ραχήλ. Επιτέλους η ιστορία της ηρωίδας κυκλοφόρησε και σε Κλασικά Εικονογραφημένα ώστε να μπορέσουν και οι ψηφοφόροι της να διαβάσουν για τους αγώνες ενάντια στα Νεφελίμ και στις δυνάμεις της Νέας Τάξης.


image

7. Οι πλούσιες κυρίες της Βαρβακείου ανάβουν και το Άγιο Φως!


image

8. Ντοκουμέντο: Η Καρυάτιδα απομακρύνεται από την Ελλάδα, παρά τη θέλησή της! Σύμφωνα με την αντίληψη του πρώην υπουργού Πολιτισμού κ. Παναγιωτόπουλου (βλ. Επιστολή σε Τζορτζ Κλούνι), τα γλυπτά του Παρθενώνα ξενιτεύτηκαν παρά τη θέλησή τους (!)


image

9. Ο Θεός στέλνει μέσω θείας φώτισης τα πρόσωπα του Ανασχηματισμού στον Αντώνη Σαμαρά. Ο Θεός, ως οπαδός της Λαϊκής Δεξιάς, του παρουσίασε σαν όραμα τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, τη Σοφία Βούλτεψη και τον Αργύρη Ντινόπουλο.


image

10. Ο Αντίχριστος στη selfie της Μέρκελ. Αφού η νίκη της Γερμανίας οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στη Νέα Τάξη, στην πραγματική selfie που τράβηξε η Γερμανίδα καγκελάριος με τον Λούκας Ποντόλσκι στα αποδυτήρια το κύπελλο το κρατάει ο ίδιος ο Σατανάς!


image

11. Η Ηρωική Μάχη της Κυβέρνησης με την Τρόικα εμπνέει τον Λαό. Οι Έλληνες πολιτικοί δίνουν τον ιερό αγώνα ενάντια στον κατακτητή, για να μπορέσουν απερίσπαστοι να κάνουν τροπολογίες που θα συνταξιοδοτούν τους ψηφοφόρους πελάτες τους από τα 50 τους χρόνια!


image

12. Αποκάλυψη: Κάτω από τον τύμβο της Αμφίπολης βρίσκεται το διαστημόπλοιο Enterprise! Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Στρογγυλός ο τάφος, στρογγυλό και το Enterprise. Όπως το γνωρίσαμε όλοι από το περίφημο ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ του Τζορτζ Λούκας, που κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας.


image

13. Αχιλλομπέιο: Το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο. Ο Αχιλλέας Μπέος επενδύει στο «Μεγάλο Σχολείο της Ζωής» που είναι το πραγματικό πανεπιστήμιο. Ταυτόχρονα συμπλέει με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την επιχειρηματικότητα, σπάζοντας το κρατικό μονοπώλιο στον τζόγο.


image

14. Οι «Μνημονιοσκίστες»: Μια παιδική παράσταση για όλη την οικογένεια! Οι δύο αγαπημένοι παιδικοί ήρωες σκίζουν όσο πιο πολλές σελίδες από την κατάρα της κακιάς μάγισσας και το κοινό ψηφίζει ποιος το κάνει καλύτερα. Η παράσταση πρόκειται σύντομα να βγει σε περιοδεία και στις εκλογικές περιφέρειες.


 image

15. Ενας πρόεδρος μετράει βουλευτές μέχρι τα Χριστούγεννα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.