Πολιτικη & Οικονομια

Ο Νίκος Παππάς ζητά να μην καταθέσει υποψηφιότητα η Όλγα Γεροβασίλη

Tι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Νίκος Παππάς: Ζητά μην κατέβει η Όλγα Γεροβασίλη και στηρίζει Στέφανο Κασσέλακη

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη φημολογία ότι θα είναι υποψήφια, δίνοντας ξεκάθαρα την στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Θα επιτείνουμε την αγωνία ή θα στείλουμε ένα μήνυμα συσπείρωσης, ενότητας και μάχης; Θα καταναλώσουμε τις 50 από τις 100 μέρες που μένουν για τις ευρωεκλογές για ζητήματα δικά μας ή θα επενδύσουμε κάθε λεπτό από τώρα και για τις επόμενες 100 μέρες στη μάχη ενάντια στη ΝΔ; Πρέπει να επιλέξουμε το δεύτερο. Σε αυτή την αίθουσα δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν συναγωνιστές και συναγωνίστριες» σημείωσε ο Νίκος Παππάς.

«Υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις και κανένας από αυτούς δεν την εκφράζει γιατί θέλει το κακό του κόμματος. Αν επικρατήσει αυτή η λογική το κόμμα θα συρρικνωθεί» επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα ήθελε να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας στο συνέδριο, ενώ αναφέρθηκε και στην Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη φημολογία ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του κόμματος.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωτεργάτης και εγγυητής αυτής της πορείας. Πιστεύω συντρόφισσες και σύντροφοι ότι παρουσία του σήμερα εδώ θα προσέθεται. Όλες και όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή του από αυτό το βήμα, μέσα σε αυτή την αίθουσα ανάμεσα στους χιλιάδες συντρόφους και συντρόφισσες, τους αγωνιστές της παράταξης».

Παππάς: «Η Γεροβασίλη πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο σε αυτή τη μάχη»

«Με την Όλγα έχουμε πορευτεί για μαζί πάρα πολλά χρόνια, είναι μία παρουσία που κοσμεί την παράταξή μας. Με ψυχραιμία πάρα πολλές φορές έχει διαχειριστεί κρίσεις, είναι ένα στέλεχος που συμβάλλει στη δημόσια παρουσία του κόμματος. Και στις κρίσιμες στιγμές υπηρέτησε, υπηρετεί και θα υπηρετεί το συλλογικό μας σχέδιο και στόχο απέναντι σε κάθε αλλότριο σχέδιο. Πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο σε αυτή τη μάχη. Μπορεί να υπηρετήσει το κόμμα από οποιαδήποτε θέση. Είναι η πιο έμπειρη κοινοβουλευτικά».

«Πάμε για μία λύση που μπορεί να στείλει σήμα ότι ασχολούμαστε με τα προβλήματα του κόσμου. Λύση αντεπίθεσης και ανατροπής. Ενότητα, Σύνθεση, Πολιτική Λειτουργία και νίκη στις ευρωεκλογές» κατέληξε ο Νίκος Παππάς.