Πολιτικη & Οικονομια

Νέος τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός

Μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραιτήθηκε από τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος τομεάρχης Παιδείας ο Διονύσης Καλαματιανός

Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Διονύσης Καλαματιανός, μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού.

Τομεάρχης παιδείας ο Καλαματιανός μετά την παραίτηση Λινού 

Η κυρία Λινού παραιτήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, ωστόσο, η είδηση έγινε έγινε γνωστή προ 24ώρου. Όπως εξήγησε, μιλώντας στον Real FM, η παραίτησή της από τομεάρχης Παιδείας δεν σχετίζεται με τυχόν διαφωνία της με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ότι χρέη Τομεάρχη Παιδείας αναλαμβάνει ο κ. Καλαματιανός, ενώ αναπληρώτρια ορίστηκε η Ράνια Θράσκια. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών αναλαμβάνει η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, σύντροφος του πρώην βουλευτή Γιάννη Ραγκούση.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι επιστρατεύτηκε ο κ. Καλαματιάνος, ο οποίος θα ασκήσει καθήκοντα Τομεάρχη Παιδείας, εκ παραλλήλου με αυτά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «Λόγω της σπουδαιότητας του επικείμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και του βάρους που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφασίστηκε από το Προεδρείο της Κ.Ο. ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθήκοντα τομεάρχη Παιδείας θα ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός, σε συνεργασία με την αναπληρώτρια τομεάρχη, Ράνια Θρασκιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.