Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινάει η συγκρότηση των νέων Think Tanks

Κατατέθηκαν βιογραφικά καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξεκίνησε η συγκρότηση των νέων Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή νέων επιστημόνων από όλο τον κόσμο
© EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ξεκίνησε η συγκρότηση των νέων Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο

Με γοργούς ρυθμούς συγκροτούνται τα Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ, ως ένας σημαντικός κρίκος στη δημιουργία σύγχρονης πολιτικής, όπως δηλώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxt471emc8s1)

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάθεση σύγχρονων πολιτικών προτάσεων για την κοινωνία και την ανασυγκρότηση της χώρας, αξιοποιώντας το επόμενο διάστημα τα Think Tanks, δηλαδή τις δεξαμενές σκέψεων και πολιτικών προτάσεων τις οποίες συγκροτεί.

Το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες δόθηκε στην υβριδική συνάντηση μεταξύ των συντονιστών και αναπληρωτών συντονιστών των τμημάτων, των τομεαρχών και της συντονίστριας των Think Tanks του κόμματος, Διάνας Βουτυράκου. Με την έναρξη της συζήτησης ο πρόεδρός του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε την αντίληψη, τον σχεδιασμό των Think Tank και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Ξεκίνησε η συγκρότηση των νέων Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή νέων επιστημόνων από όλο τον κόσμο
Η συντονίστρια των Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ, Διάνα Βουτυράκου © EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη συνέχεια η συντονίστρια, Διάνα Βουτυράκου, παρουσίασε την αξιολόγηση των αιτήσεων και έθεσε τον οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα, ενώ ακολούθησε συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για την αρτιότερη δυνατή συνεργασία τμημάτων, τομέων και δεξαμενών σκέψης.

Όπως αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατατεθεί βιογραφικά νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία της χώρας και την πρόθεση τους να βοηθήσουν στο σχέδιο που θα διαμορφωθεί για την κοινωνία.

Πηγή: ertnews 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.