Πολιτικη & Οικονομια

Απαγορευτικό του ΣΥΡΙΖΑ για κοινές εμφανίσεις στα ΜΜΕ με βουλευτές της Νέας Αριστεράς

Ζήτημα ψυχολογίας έβαλε ο Π. Παππάς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» σε κοινές εμφανίσεις με βουλευτές Νέας Αριστεράς - Ζήτημα ψυχολογίας έβαλε ο Π. Παππάς

Τα πάνω κάτω έφερε στον στρατηγικό και επικοινωνιακό σχεδιασμό της Κουμουνδούρου η επίσημη πρώτη χθες (6.12) της Νέας Αριστεράς στη Βουλή, καθώς οι αποχωρήσαντες ανοίγουν το παιχνίδι στο γήπεδο της Κεντροαριστεράς και η αμηχανία «υποδοχής» της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11» από τον ΣΥΡΙΖΑ διαχέεται σε όλα τα επίπεδα.

Πρώτο σημείο της κόντρας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς ήταν οι δηκτικές αναρτήσεις του συντονιστή του κοινοβουλευτικού έργου, Παύλου Πολάκη και της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη αναφορικά με την ψήφο της Νέας Αριστεράς στο νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια». Τώρα, η Κουμουνδούρου επιβάλλει «απαγορευτικό» στην από κοινού εμφάνιση βουλευτών και στελεχών της με αυτά της Νέας Αριστεράς, στα τηλεοπτικά πάνελ.

Τέλος η κοινή παρουσία στα πάνελ ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της «Νέας Αριστεράς»

Την σχετική απόφαση γνωστοποίησε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ o βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ,Πέτρος Παππάς ζητώντας την «κατανόηση» της κομματικής βάσης, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, όπως και έναν εύλογο χρόνο προσαρμογής στην νέα κατάσταση.

«Δεν υπάρχει ακόμη αυτή ενδεχομένως η ψυχολογική ετοιμότητα αντιλαμβάνομαι» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς για την ντιρεκτίβα της Κουμουνδούρου, η οποία μαρτυρά το άγχος της διαχείρισης του «αντίπαλου δέους» της.

Από πλευράς της Κουμουνδούρου ωστόσο γίνεται λόγος για σύσταση στους βουλευτές και τα στελέχη τους να μη βγαίνουν στα πάνελς σε αντιπαράθεση με στελέχη της «Νέας Αριστέρας», αλλά αυτό δεν αφορά όπως τονίζουν εκπομπές που παρίσταται το σύνολο της αντιπολίτευσης.

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 16:00 συνεδρίασε σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου. Συζητήθηκε η εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή, ο οδικός χάρτης για το Συνέδριο, καθώς και η μετατροπή της Κεντρικής Επιτροπής σε Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.