Πολιτικη & Οικονομια

Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ο Νικόλας Φαραντούρης

Με απόφαση Κασσελάκη - Το βιογραφικό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής ορίστηκε ο Νικόλας Φαραντούρης - Με απόφαση του πρόεδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη - Το βιογραφικό του.
Ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης ορίστηκε Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ © Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

ΣΥΡΙΖΑ: Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής ορίστηκε ο Νικόλας Φαραντούρης - Με απόφαση του πρόεδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη - Το βιογραφικό του.

Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ορίζεται ο Νικόλας Φαραντούρης.

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet, λαμβάνει τη θέση με απόφαση του πρόεδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Ποιος είναι ο Νικόλας Φαραντούρης

Ακολουθεί το βιογραφικό του νέου συμβούλου ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ:

Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Δικαίου της Ενέργειας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομικά της Ενέργειας. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Δίκαιο της ΕΕ, του ανταγωνισμού και των διεθνών συναλλαγών. Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με υποτροφίες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στα Πανεπιστήμια του Ρότερνταμ, της Δρέσδης και στη Νομική Σχολή Αθηνών. Ειδικεύεται σε θέματα ευρωπαϊκού δικαίου και ευρωπαϊκών πολιτικών, ανταγωνισμού, ελευθέρωσης αγορών, ενέργειας και μεταφορών, προστασίας του περιβάλλοντος και διεθνούς οικονομικού δικαίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.