Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης για υποκλοπές: «Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή»

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Χ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης για υποκλοπές: «Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή»
Κασσελάκης για υποκλοπές: «Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή» © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση για τις υποκλοπές στο Χ

Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αναφέρεται ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τίτλο «ΕΥΠοκλοπές».

«ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή. Όλη η ιστορία, από την προετοιμασία μέχρι την εκτέλεση του εγκλήματος. Η απάντηση είναι: Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε στον isyriza.gr, ελάτε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ανάρτησή του.

Στο «σποτ», ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται ως «σκηνοθέτης» και «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης, ενώ καταληκτικά αναφέρεται ότι «υπερηφανεύεται μετά από όλα αυτά ότι το κράτος δικαίου βελτιώνεται στην Ελλάδα και θεωρεί το ‘41%' κολυμβήθρα για όσα έχει διαπράξει. Αυτός ο άνθρωπος μας αξίζει για πρωθυπουργός;».

Αργότερα δημοσίευσε και άλλο «σποτ» για τα σούπερ μάρκετ και τη στέγαση

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού νωρίτερα μέσα στη μέρα σε σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Αθηνών, όπου ενημερώθηκε για την πορεία εφαρμογής της πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής», ο Στέφανος Κασσελάκης με νέο «σπότ», εξάπελυσε «πυρά» κατά του πρωθυπουργού. 

Μάλιστα το νέο «σποτ» συνόδευσε με τη λεζάντα: «Ακρίβεια. Όλη η ιστορία, από το σουπερμάρκετ μέχρι τη στέγαση. Αυτό που για τον Έλληνα είναι μόχθος, για τον Πρωθυπουργό είναι σόου. Η απάντηση είναι: Σύγχρονη Αριστερά.
Γραφτείτε στον https://isyriza.gr , ελάτε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.