Πολιτικη & Οικονομια

Ευθεία επίθεση Κασσελάκη στην «Ομπρέλα»: «Κείμενα με σάλτσες, πολιτική του Pummaro»

«Εξασφαλίστε στον ΣΥΡΙΖΑ την ίασή του από τα πρόσωπα που τον πληγώνουν και τον μικραίνουν» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης
Το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη για την «Ομπρέλα» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης για την «Ομπρέλα» στην ομιλία της Κεντρικής Επιτροπής

Ο Στέφανος Κασσελάκης στράφηκε κατά της «Ομπρέλας» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σήμερα (11.11) το μεσημέρι στην Κεντρική Επιτροπή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα κείμενα των εσωκομματικών τάσεων, τα οποία χαρακτήρισε «σάλτσες». 

«Αντέχει ο ΣΥΡΙΖΑ άλλη μία μέρα, άλλη μία εβδομάδα, άλλον ένα μήνα τη live δυσφήμισή του από τα στελέχη εκείνα που θέλουν ένα πράγμα: να τον τελειώσουν πριν φύγουν», διερωτήθηκε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Σχεδιάζοντας ενδεχομένως την ίδια στιγμή νέες κινήσεις ή νέα κόμματα που θα κατέβουν απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές… Γιατί, ας μην κρυβόμαστε, κάποιοι έχουν πάρει την απόφασή τους να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να αφουγκραστούν την κοινωνία. Νομίζουν ότι θα πάρουν ένα 3%, αλλά τα αριστερόμετρά τους ούτε 0,3% δε θα μετρήσουν». 

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης «φωτίζοντας» τα κείμενα της «Ομπρέλας» πρόσθεσε: «Γιατί όσο εκείνοι θα κάνουν δήθεν αριστερή πολιτική με τεράστια κείμενα γεμάτα αόριστες σάλτσες -πολιτική του Pummaro-, η δική μας Αριστερά θα επαναφέρει το κράτος δικαίου και τα εργασιακά δικαιώματα στην Ελλαδα, θα παρεμβαίνει στη Στέγη, στο Κλίμα, στη Φτώχεια, στα Δικαιώματα. Ποια είναι όμως η θέση ενός Προέδρου όταν προσβάλλεται το κόμμα του εκ των έσω; Και μάλιστα συντονισμένα και κατ’ επανάληψη. Να κάθεται και να παρακολουθεί τον χορό των υβριστών στα κανάλια βλέποντας τον χρόνο να περνά και τον κόσμο μας να απογοητεύεται; Λυπάμαι, δεν είμαι εγώ αυτός ο πρόεδρος». 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης
Τι είπε για τα κείμενα των εσωκομματικών τάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ακόμη από την Κεντρική Επιτροπή να πάρει σαφή θέση τώρα για τους διαφωνούντες. «Είστε η Κεντρική Επιτροπή. Είστε το τιμόνι του κόμματος. Βαρέθηκα να ακούω αναλύσεις για το αν οι διαγραφές πρέπει να συζητηθούν, αν μπορεί να συζητηθούν, αν είναι ώρα να συζητηθούν - κι όλα αυτά τη στιγμή που το κόμμα στερεύει από ανάσες. Εξασφαλίστε στον ΣΥΡΙΖΑ την ίασή του από τα πρόσωπα που τον πληγώνουν και τον μικραίνουν. Καταδικάστε τη συμπεριφορά τους στην πράξη. Πάρτε απόφαση ΑΜΕΣΑ και ΚΑΘΑΡΑ! Όπως λειτουργούν οι ζωντανοί πολιτικοί οργανισμοί και όχι οι ξεχασμένοι από τον χρόνο. Ιδού η Ρόδος. Πάρτε απόφαση για έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα σέβεται τον εαυτό του και τους ψηφοφόρους του». 

Δείτε το απόσπασμα στο 19ο λεπτό του βίντεο

Διαβάστε περισσότερα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική
Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική

Συνήθως τον Αύγουστο οι περισσότεροι Έλληνες, περιλαμβανομένων των εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι σε θέση να σχολιάσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες των νομοσχεδίων, κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.