Πολιτικη & Οικονομια

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Κασσελάκη μετά τον γάμο: «Δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς»

Άναψε κερί με τον σύζυγό του στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Άγιο Δημήτριο Αστόριας
Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Άγιο Δημήτριο Αστόριας © Εθνικός Κήρυξ/Χ. Αθανασάτος

Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες εικόνες με... τη βέρα στο δεξί

Στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους προχώρησαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίοι επισκέφτηκαν την κοινότητα και το ελληνικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια.

Σε πλάνα από την επίσκεψη, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φαίνεται να φοράει βέρα στο δεξί του χέρι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwdsinzqusa1)

«Δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς, αλλά στο Μπρούκλιν»

Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυξ», κατά την διάρκεια μιας χαλαρής συζήτησης με στελέχη της Κοινότητας, ο κ. Κασσελάκης αποκάλυψε ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ δεν έγινε στα Χάμπτονς, αλλά στο Μπρούκλιν, κάνοντας λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Καταρχάς δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς. Αυτά είναι fake news. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου (City Clerk). Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Άγιο Δημήτριο Αστόριας

Το κερί και ο Παναθηναϊκός

Τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Παπαϊωάνου, ο ιερατικός προϊστάμενος π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος, ο προϊστάμενος του σχολείου π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος και το μέλος του Δ.Σ Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, με τη σύζυγό του και δικηγόρο, Μαρία Μάρκου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ άναψαν κερί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης μπήκε στον χώρο του σχολείου, ξεναγήθηκε στη βιβλιοθήκη και τα εργαστήρια και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές και γονείς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε τις θέσεις του για την ψήφο των αποδήμων και τον εκλογικό νόμο, τονίζοντας ότι το σύστημα θα έπρεπε να επιτρέπει στους ψηφοφόρους του εξωτερικού να εκλέγουν τους δικούς τους Βουλευτές και όχι μόνο να ψηφίζουν τα κόμματα πάνω σε ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με προεπιλεγμένους αντιπροσώπους από την ομογένεια.

Επίσης, ανέφερε πως είναι κριμα που δεν υπάρχει ένα σύγχρονο «Ελληνικό Σπίτι» στο Μανχάταν για να στεγάσει και να δώσει ζωτικό χώρο στις εκδηλώσεις τις ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ξεναγηθεί και στο κλειστό γυμναστήριο, όπου δοκίμασε τις δυνατότητές του στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας πως είναι Παναθηναϊκός, αλλά «σέβεται τους φιλάθλους όλων των ομάδων».

Για την ανάγκη «μίας επανασύνδεσης με την πατρίδα μας» έκανε λόγο το βράδυ της Παρασκευής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρευρισκόμενος σε συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ΗΠΑ, στο εστιατόριο «Terroir Tribeca», στην οποία συνομίλησε με μέλη και φίλους του κόμματος.

Σήμερα στις 5 μ.μ. με 7 μ.μ. (τοπική ώρα), ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Υόρκης, στο «Κεφαλλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.