Πολιτικη & Οικονομια

Πέρκα σε Τζάκρη: «Αν κάποιος ήθελε ένα άλλο κεντρώο κόμμα θα μπορούσε να φτιάξει ένα δικό του»

«Υπάρχουν και αρχές», σχολίασε η βουλεύτρια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέτη Πέρκα: Η απάντηση στις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη για την «εσωκομματική αντιπολίτευση»

Αναταραχής συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα (11.10) η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Θεοδώρα Τζάκρη για τα περί «εσωκομματικής αντιπολίτευσης». 

«Όταν η εσωκομματική αντιπολίτευση αντί να οικοδομήσει στον ισχυρό, νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να πει να στήσουμε εφετείο στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση για να διασώσουμε την καθαρότητα της αριστερής ψυχής, αυτό για μένα βαίνει μειοψηφικό. Έχασε (η εσωκομματική αντιπολίτευση) με 60% και στο Συνέδριο θα χάσει με 80%. Γιατί οι απλοί ανιδιοτελείς πολίτες, όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τους ανθρώπους της παράταξής μας, λένε πως θέλουν να χτίσουν τον καινούριο συλλογικό, νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ και αυτή η τάση αν πάει, για μένα είναι μια δύσκολη επιλογή. Είναι ακραία, είναι μειοψηφική και αυτοαναφορική. Άλλο είναι το πρόσταγμα αυτή τη στιγμή», δήλωσε την Τρίτη (10.10) η Θεοδώρα Τζάκρη. 

«Υπάρχουν και αρχές», απαντά η Πέτη Πέρκα

Η Πέτη Πέρκα έδωσε την απάντησή της στη Θεοδώρα Τζάκρη σε συνέντευξή της στο OPEN. «Η κυρία Τζάκρη μας είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια. Η κυρία Τζάκρη ήρθε στο κόμμα μας από ένα άλλο κόμμα, την καλοδεχθήκαμε και πολύ καλά κάναμε, αλλά υπάρχουν και αρχές. Αν κάποιος ήθελε ένα άλλο κεντρώο κόμμα θα μπορούσε να φτιάξει ένα δικό του κεντρώο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά η Πέτη Πέρκα. 

Δείτε στο 06:00 του βίντεο τη δήλωση της κ. Πέρκα