Πολιτικη & Οικονομια

Χαρδαλιάς: Σας ζήτησα την ψήφο, μου δώσατε την καρδιά σας

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη στην Περιφέρεια Αττικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Χαρδαλιάς
© SOOC/Dimitris Kapantais

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη στην Περιφέρεια Αττικής

«Σας ζήτησα την ψήφο σας, μου δώσατε την καρδιά σας», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη του από τον α' γύρο στην Περιφέρεια Αττικής.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς από το στρατηγείο του στη Λεωφόρο Συγγρού, οι πολίτες της Αττικής του έδωσαν «ισχυρότατη εντολή» για να «πάμε τον τόπο μας μπροστά».

«Γνωρίζω ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια, υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να τιμήσω την εντολή σας», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς 

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του, όπως επίσης και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του και τους εθελοντές.

Παράλληλα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους άλλους υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας ότι προσμένει τη συνεργασία και τη συννενόηση μαζί τους. «Θέλουμε τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας», τόνισε.

«Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική. Είναι ένα έργο δύσκολο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι για τη ζωή μας, για το αύριο των παιδιών μας», είπε χαρακτηριστικά ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής.

Και κατέληξε: «Όλοι μαζί νικίησαμε για μια καλύτερη, ποιοτικότερη και ασφαλέστερη Αττική, ανεξαρτήτως του τι ψηφίσατε σήμερα. Όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε, όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα πέντε χρόνια και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw3ayk09utex)

Σημειώνεται ότι στο στρατηγείο του Νίκου Χαρδαλιά βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τον συνεχάρη προσωπικά με μια θερμή αγκαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική, με ενσωμάτωση 37,03% ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και πρώην υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται να κυριαρχεί των υποψηφίων του από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 46,26%.

Έπεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Ιωακειμίδης με ποσοστό 15,96%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Ιωάννης Πρωτούλης με ποσοστό 14,06 ενώ την τέταρτη θέση καταλαμβάνει ο Γιάννης Σγουρός, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 13,12%.

Ιωακειμίδης: Δεσμεύομαι ότι ο Αττικός Κύκλος θα είναι παρών

«Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και οι πολίτες έκριναν. Η ετυμηγορία τους είναι απολύτως σεβαστή. Τηλεφώνησα στον κ. Χαρδαλιά για να τον συγχαρώ για την επιτυχία του» δήλωσε σε δήλωσή του ο Γιώργος Ιωακειμίδης, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

«Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω όλους αυτούς, που όλες αυτές τις μέρες, όλους αυτούς τους μήνες δουλέψαμε μαζί, έβαλαν έβαλαν πλάτη, ενώσαμε τις ελπίδες μας για μια άλλη Αττική, αγωνιστήκαμε» πρόσθεσε.

«Έχω αφιερώσει όλη τη ζωή μου στην αυτοδιοίκηση. Δεσμεύομαι ότι ο Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης θα είναι παρών στην περιφέρεια Αττικής, με οδηγό το πρόγραμμά μας, για να κάνουμε μία δημιουργική αντιπολίτευση και να προωθήσουμε κάθε πρόταση που ανακουφίζει την περιφέρεια Αττικής», τόνισε ο κ. Ιωακειμίδης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.