Πολιτικη & Οικονομια

Δεν τα κατάφεραν οι «σταρ» που διεκδικούσαν δημαρχία ή περιφέρεια

Οι επιδόσεις Απόστολου Γκλέτσου, Χάρη Ρώμα, Βαγγέλη Σερίφη, Μαρίνας Πατούλη και Γιάννη Βούρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Γκλέτσος, Μαρίνα Πατούλη, Χάρης Ρώμας
© Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ Κολάζ: Fotojet

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πώς τα πήγαν οι διάσημοι που φιλοδοξούσαν να «βγουν» δήμαρχοι - Δεν τα κατάφερε ο Απόστολος Γκλέτσος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δεν φαίνεται ότι τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής διάσημες προσωπικότητες που διεκδικούσαν τη δημαρχία ή ακόμα και την ηγεσία της Περιφέρειας σε διάφορες περιοχές κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Σε επίπεδο δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, η μάχη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και σίγουρα θα δούμε αρκετούς σταρ να εκλέγονται. Όσοι, όμως, διεκδικούσαν την ηγεσία δεν φαίνεται ότι τα κατάφεραν.

Απόστολος Γκλέτσος

Σε επίπεδο Περιφερειακών Εκλογών, ο μόνος «σταρ» υποψήφιος ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας διεκδικούσε την ψήφο των πολιτών στην Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ενσωματωμένο το 32,41% των ψήφων, ο κ. Γκλέτσος μένει στη δεύτερη θέση με 25,14%, ενώ ο Φάνης Σπανός (ΝΔ) εκλέγεται με άνετο προβάδισμα από τον α' γύρο με 48,44%.

Χάρης Ρώμας

Δεν τα κατάφερε ο Χάρης Ρώμας στον δήμο Χαλανδρίου, καθώς έμεινε τρίτος στη μάχη των δημοτικών εκλογών συγκεντρώνοντας 15,16%.

Βαγγέλης Σερίφης (DJ Rico)

Αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί στις βουλευτικές εκλογές, ο σύντροφος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης (DJ Rico), κατέβηκε για δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ωστόσο, ο ράπερ δεν είχε επιτυχία ούτε στη μάχη των δημοτικών εκλογών, καθώς έμεινε τέταρτος με 7,19%.

Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη, πρώην σύζυγος του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής, διεκδικούσε την ψήφο των πολιτών στον δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Με ενσωματωμένο σχεδόν το 40%, η κ. Πατούλη μένει στην τρίτη θέση με 16,03%. Σημειώνεται ότι μαζί της υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ήταν ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος.

Στον εν λόγω δήμο, θα δοθεί μεγάλη μάχη μεταξύ του γνωστού ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και του Γιώργου Ψυχάλη.

Γιάννης Βούρος

Μάχη στον β' γύρο θα δώσει για να επανεκλεγεί ο ηθοποιός και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Με ενσωματωμένο το 33,33%, ο κ. Βούρος είναι πρώτος με 26,20%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Γιάννης Τομπούλογλου με 22,25%.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.