Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε τα οπαδικά του συναισθήματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε την ομάδα που υποστηρίζει στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη - Η σχέση με τον Παναθηναϊκό.

O Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε την πρώτη του εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές».

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα περισσότερα θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Μίλησε για τη σχέση του με τον Παύλο Πολάκη και τον ρόλο που θα διαδραματίσει στη νέα εποχή του κόμματος, για τη θετική γνώμη που είχε εκφράσει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ψήφο στον Γιώργο Παπανδρέου το 2009, τον φράχτη στον Έβρο, την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και την κρατικοποίηση της ΔΕΗ, την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Σε ποιο προσωπικό επίπεδο, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην οικονομική του κατάσταση, τα τρωτά του σημεία και τη σχέση του με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε επίσης και την ομάδα που υποστηρίζει.

«Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε… Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός», είπε ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Δεν είμαι ο Goldman Sachs αλλά είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εργάστηκε εκεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και είναι προοδευτικοί και αριστεροί».