Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ για ομάδα Κασσελάκη: «Ο “Πολακισμός” είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ»

Στο μέλλον με «τα πιο φθαρμένα υλικά του παρελθόντος»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η αντίδραση της ΝΔ για την νέα «ομάδα κρούσης» του Σ. Κασσελάκη
Η αντίδραση της ΝΔ για την νέα «ομάδα κρούσης» του Σ. Κασσελάκη © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Νέα Δημοκρατία: «Ο "Πολακισμός" είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ» - Η αντίδραση για τη νέα «ομάδα κρούσης» του Στέφανου Κασσελάκη

Για «πολακισμό» ο οποίος «είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ», κάνει λόγο η κυβέρνηση μετά την συγκρότηση του προεδρείου της ΚΟ, ενώ χαρακτηρίζει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ «τοξικό και διχαστικό».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στη θέση του συντονιστή των τομεαρχών και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός δήλωσε: «Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης έχρισε υπερσυντονιστή των τομεαρχών του κόμματος τον κ. Πολάκη, εξαργυρώνοντας προφανώς τη θερμή υποστήριξή του, αλλά δείχνοντας παράλληλα πώς βλέπει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ: τοξικό, διχαστικό, στηριγμένο στα πιο φθαρμένα υλικά του παρελθόντος.

»Αυτό προφανώς βλέπουν και πολλοί βουλευτές που τον άκουγαν σήμερα παγωμένοι και αμήχανοι να επαναλαμβάνει τα ίδια ληγμένα τσιτάτα, με πιο θερμό χειροκροτητή τον Παύλο Πολάκη. Ο «πολακισμός» είναι πλέον η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά με γραβάτα». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw0mws59d9s1)

Ποιοι αποτελούν τη νέα ομάδα κρούσης του ΣΥΡΙΖΑ 

Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ορίζονται οι Νίκος Παππάς, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Διονύσης Καλαματιανός. Από τις επιλογές απουσιάζουν τόσο ο Αλέξης Χαρίτσης όσο και ο Νάσος Ηλιόπουλος, δύο πρόσωπα που είχαν στηρίξει ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου στην κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

Συντονιστής ΕΠΕΚΕ (συντονιστής των τομεαρχών) θα είναι ο Παύλος Πολάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν και οι τομεάρχες.

Νέα γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ διευθυντής ΚΟ ορίζεται ο Γιώργος Τσίπρας. Ο Σωκράτης Φάμελλος συνεχίζει ως Πρόεδρος ΚΟ.

Ηχηρό μήνυμα από την εσωκομματική αντιπολίτευση

Σημειώνεται ότι αρχικά είχαν μετρηθεί 15 λευκά, ωστόσο στη συνέχεια διορθώθηκε καθώς είχαν προσμετρήσει στα θετικά και την ψήφο της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία ψήφισε λευκό. Είναι προφανές πάντως, ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με τα 16 λευκά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον νεοεκλεγέντα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λευκό επέλεξαν τα στελέχη της ομάδας «6 συν 6» (Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος κα) που στήριξαν την Έφη Αχτσιόγλου, στελέχη της «Ομπρέλας», αλλά και μεμονωμένοι «προεδρικοί» βουλευτές, όπως η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Επιπλέον, «λευκό» κατά πληροφορίες, ψήφισαν ακόμη οι Όλγα Γεροβασίλη, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Ψυχογιός, Πέτη Πέρκα, Μερόπη Τζούφη, Έφη Αχτσιόγλου, Κώστας Μπάρκας, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μαρίνα Κοντοτόλη, Οσγκιούρ Φερχάτ και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw0o78owgmop)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.