Πολιτικη & Οικονομια

Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Καλώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν συσπειρωμένοι

Τι δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Φίλης - Στέφανος Κασσελάκης
Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Καλώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν συσπειρωμένοι © EUROKINISSI

Φίλης: Καλώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν συσπειρωμένοι - Οι δηλώσεις μετά το τετ α τετ

Μία ώρα περίπου διήρκεσε η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον Νίκο Φίλη. Σε δηλώσεις του μετά το ραντεβού, ο κ. Φίλης, κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «παραμείνουν συσπειρωμένοι», και «να δώσουν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών».

«Η συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη εκκρεμούσε ήδη πριν από τις εκλογές, από τη συζήτηση που είχαμε κάνει στο συνέδριο του κόμματος», είπε αρχικά ο κ. Φίλης και πρόσθεσε:

«Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπάρχει μία συμφωνία ότι θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη, έτσι ώστε σε αυτές τις εκλογές να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Αναφορικά με την κριτική που άσκησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος σημείωσε πως «ό,τι έχω πει, δεν τα είπα εν θερμώ αλλά με πόνο. Καλώ τους ψηφοφόρους μας να παραμείνουν συσπειρωμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης του κόμματος. Διότι αυτό που χάνουμε από τον κόσμο της Αριστεράς, δεν ισοφαρίζεται από άλλους πολιτικούς χώρους».

«Πρόθεση είναι να είμαστε ενωμένοι. Θα προκύψει όμως αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα, από τις συμπεριφορές όλων των μελών», υποστήριξε απαντώντας σε σχετική ερώτηση και συνέχισε: «Το θέμα δεν είναι το τι κουβεντιάζουμε σήμερα, αλλά με την πράξη μας τη μήνυμα στέλνουμε στον κόσμο της Αριστεράς».

Ερωτηθείς αν θα γίνει το συνέδριο το Νοέμβριο είπε «αυτή είναι η απόφαση του κόμματος. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει αναβολή».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvyq5qzcdlgp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.