Πολιτικη & Οικονομια

«Είναι γνήσιος, αγνός, πολεμάει με την ψυχή του»: Η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη ήρθε σήμερα στην Ελλάδα

Η δήλωση λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μητέρα Κασσελάκη: Η δήλωσή της για τον Στέφανο Κασσελάκη πριν ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην Ελλάδα έφτασε σήμερα η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη. Λίγο πριν οι κάλπες κλείσουν και ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και το όνομα της νέας ή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, οι τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν τη μητέρα του υποψηφίου προέδρου και εξασφάλισαν μία δήλωσή της. 

«Σε περίπτωση που βγει νικητής, να αγαπάει την πατρίδα του και να πράττει το σωστό για όλο τον κόσμο αλλά και να προσέχει τις κακοτοπιές» είπε η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη, που της ζήτησαν ένα σχόλιο για το ενδεχόμενο να είναι εκείνος ο νέος πρόεδρος του κόμματος. Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η μητέρα του κ. Κασσελάκη είπε: «Έχει τη δύναμη και την αντοχή να μπορέσει να ανταπεξέλθει παντού. Είναι γνήσιος, είναι αγνός, πολεμάει με την ψυχή του, όχι για την προσωπική του προβολή, για το καλό του τόπου, γιατί είναι φιλόπατρις».

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα μαζί με τους γονείς του

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μάθει τα εκλογικά αποτελέσματα μαζί με τους γονείς του, καθώς τόσο ο πατέρας του, όσο και η μητέρα του βρίσκονται στην Ελλάδα και το πλευρό του. Λίγη ώρα αφού ψήφισε στη Νέα Σμύρνη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό του στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τη μητέρα του. 

«Του εύχομαι να είναι ο νικητής. κοιτάξτε, εγώ είμαι περήφανη για το παιδί μου από εκεί και πέρα ό,τι πει ο λαός», δήλωσε η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη από το αεροδρόμιο.