Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Πατάω στα βήματα Ανδρέα Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα

Ειρωνεύτηκε την Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας «δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης: Πατάω στα βήματα Ανδρέα Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα

Νέα ανάρτηση Κασσελάκη μετά το ατόπημα για το Κυπριακό, με ειρωνείες κατά της Έφης Αχτσιόγλου και αναφορές σε Ανδρέα Παπανδρέου & Αλέξη Τσίπρα

Μία ημέρα μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το Κυπριακό, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε απαντήσεις με νέο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, αφήνοντας αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

Καταρχάς, για άλλη μια φορά δικαιολόγησε το ατόπημα για το «κρατίδιο» στην Κύπρο στο γεγονός ότι γνωρίζει καλύτερα την αγγλική γλώσσα. «Έχω πολλές φορές αρθρογραφήσει στον αμερικανικό Τύπο για τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια. Δυστυχώς, η ορολογία στα αγγλικά, είναι εντελώς διαφορετική», αναφέρει σε βίντεό του στο Facebook.

Μάλιστα, στο σημείο αυτό, ο κ. Κασσελάκης ειρωνεύεται την αντίπαλή του στις εσωκομματικές εκλογές, Έφη Αχτσιόγλου, προσθέτοντας: «Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου».

Στη συνέχεια, αφού παραθέτει τις θέσεις του για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι: «Εγώ πατάω στην πατριωτική πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα».

Και καταλήγει: «Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να πιστεύει ότι δεν έχει γίνει Γενοκτονία των Ποντίων. Όπως και δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα, τουρκική. Τα ερωτήματα περί πατριωτισμού αλλού, όχι σ’ εμένα».

Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:

Απαντάω σε ό,τι χειρότερο γράφτηκε μετά το λεκτικό μου ατόπημα. Όλα εδώ. Μπροστά σας, αδιαμεσολάβητα. 👉«Δεν φταίει...

Posted by Stefanos Kasselakis on Friday, September 22, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.