- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία για το Εργασιακό Νομοσχέδιο
Με την τοποθέτηση Ανδρουλάκη συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση
Εργασιακό Νομοσχέδιο: Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή - Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία
Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας «για την ενίσχυση της εργασίας - Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1152 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 - Απλοποίηση ψηφιακών διαδικασιών και ενίσχυση της Κάρτας Εργασίας - Αναβάθμιση της επιχειρησιακής λειτουργίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Επιθεώρησης Εργασίας» στην Ολομέλεια.
Χθες, κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης του σχεδίου νόμου τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σήμερα το πρωί αναμένεται να τοποθετηθεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Στο νομοσχέδιο εγράφησαν να τοποθετηθούν συνολικά 80 βουλευτές. Κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης έλαβαν τον λόγο εκτός των πολιτικών αρχηγών, του υπουργού, του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων και 66 βουλευτές.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί η συζήτηση του νομοσχεδίου με τις τοποθετήσεις και των υπόλοιπων 14 βουλευτών που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών. Αμέσως μετά θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία που έχουν ζητήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει θέσει σε ονομαστική ψηφοφορία την ψήφιση του σχεδίου νόμου επί της Αρχής καθώς και των άρθρων 9,10,22,25,26 και 31. Το ΚΚΕ έχει καταθέσει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί της Αρχής του σχεδίου νόμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει η βουλευτής της ΝΔ σε δήλωσή της
Σε εξέλιξη πρόγραμμα 500.000 ωφελούμενων για αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτιση
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μιλάει για τις δυσκολίες αλλά και την πρόοδο της κοινωνικής πολιτικής
Τα λάθη και η πελατειακή νοοτροπία είδαμε πού μας οδήγησαν. Οι επιλογές που γίνονται σήμερα θα καθορίσουν αν θα αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση ή αν θα ξαναμπούμε στον φαύλο κύκλο.
Τι προβλέπεται για την κύρια σύνταξη και τη προσωπική διαφορά
Το μήνυμα προς τους αγρότες - Τι λέει για τους οδικούς αποκλεισμούς
Τι θα παρέχει στους δικαιούχους
«Με ευθύνη της κυβέρνησης, έχουν χαθεί πόροι δισεκατομμυρίων για τον πρωτογενή τομέα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Αθήνα δεν αντέχει άλλες χαμένες χρονιές» σημειώνει η «Αθήνα Ψηλά»
Στόχος η πλήρης εξόφληση των διακρατικών δανείων του Μνημονίου έως το 2031
Οι ημερομηνίες πληρωμής των τριών δόσεων
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ και νέοι κανόνες στον σιδηρόδρομο με αυστηρότερες ρήτρες
Στην Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
Υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα σε Hellenic Train και Alstom
Τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος
Αφορά την προκήρυξη 1Κ/2024
Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η πιλοτική εγκατάσταση καμερών
«Δεν είναι ασφαλής ένας δρόμος που στη μία του άκρη είναι παρκαρισμένα τρακτέρ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έως 5 Ιανουαρίου 2026 οι αιτήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.