Πολιτικη & Οικονομια

Ακρίτα: Έχουμε «κακάκια» κάτω από το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ

Εξέφρασε δεύτερες σκέψεις για το αν θα στηρίξει ξανά την Έφη Αχτσιόγλου στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Έλενα Ακρίτα για τα... «κακάκια» στον ΣΥΡΙΖΑ και οι δεύτερες σκέψεις για τη στήριξη σε Αχτσιόγλου

Στην παραδοχή ότι υπάρχουν προβλήματα και βλαπτικές συμπεριφορές στον ΣΥΡΙΖΑ που κρύβονταν κάτω από το χαλί προχώρησε η βουλευτής του κόμματος, Έλενα Ακρίτα. 

Μιλώντας χτες στον ΑΝΤ1, η κ. Ακρίτα σημείωσε ότι δεν δαιμονοποιεί τη διάσπαση: «Έχει ξαναγίνει και με τον Λαφαζάνη και δεν πάθαμε και τίποτα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι διασπάσεις δεν είναι πάντα κακό, όπως όταν η γατούλα κάνει κακάκια και τα κρύβει κάτω από το χαλί - γιατί κακά τα ψέματα έχουμε «κακάκια» κάτω από το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ, το λέω ευθαρσώς, δεν είναι ό,τι πιο υγιές».

Στη συνέχεια, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν πρόσωπα που βλάπτουν το κόμμα, αν και δεν κατονόμασε κάποιον.

Δεύτερες σκέψεις για Αχτσιόγλου

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε όλους «να ακούσουν» τι έχουν να πουν οι ψηφοφόροι που έδωσαν την πρωτιά στον Στέφανο Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές, χωρίς να ενδίδουν στην απαξίωση και τον φανατισμό για τις εσωκομματικές διαφωνίες.

Μάλιστα, αν και στήριξε ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου για τον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών, η Έλενα Ακρίτα την επέκρινε και αυτή για τη δήλωσή της ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων» μετά τη νίκη του κ. Κασσελάκη, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην την ψηφίσει στον β' γύρο.

Συγκεκριμένα, η κ. Ακρίτα εξέφρασε τον προβληματισμό της για δηλώσεις που χαρακτηρίζουν «θολά νερά» τη βούληση της σχετικής πλειοψηφίας των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την τελική επιλογή της την ερχόμενη Κυριακή.

Τέλος, για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό γεγονός να προσέρχονται 147.000 πολίτες και να στήνονται μάλιστα στις ουρές αναμονής για να λάβουν μέρος στη διαδικασία, λίγους μήνες μόνο μετά τη βαριά ήττα του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές.