Πολιτικη & Οικονομια

Το ψηφοδέλτιο της «Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης

«Δύναμη της πόλης είναι οι άνθρωποί της», επισημαίνει ο επικεφαλής του συνδυασμού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».
Το ψηφοδέλτιο της παράταξής του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης © Instagram/Stelios Aggeloudis

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».

Τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» παρουσίασε ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ενόψει των δημοτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου.

Παρουσία πλήθους κόσμου, μεταξύ αυτών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Παύλου Γερουλάνου και Παύλου Χρηστίδη, ο κ. Αγγελούδης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των μελών της Ομάδας, «της κινητήριας δύναμης στο δρόμο προς την κάλπη» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε το προνόμιο να παραδίδουμε στην κρίση των συμπολιτών μας ένα, άρτιο, ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο όπου εκπροσωπούνται όλοι σχεδόν οι πολιτικοί, κοινωνικοί και επαγγελματικοί χώροι. Ενεργοί, δυναμικοί πολίτες, που θέλουν να προσφέρουν στη Θεσσαλονίκη.

»Πολίτες που εκπροσωπούν το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Ακαδημαϊκής κοινότητας, του συνδικαλισμού, των ελεύθερων επαγγελματιών, του ιδιωτικού τομέα, των Τεχνών, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού. Ο δύσκολος αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε για τη Θεσσαλονίκη απαιτεί την κινητοποίηση όλων. Δύναμη της πόλης είναι οι άνθρωποι της!», επισήμανε.

Ο κ. Αγγελούδης στη σύντομη τοποθέτησή του, λίγο προτού φωνάξει στο βήμα για την παρουσίαση όλους τους υποψηφίους που συμπεριλαμβάνονται στο συνδυασμό του, υπογράμμισε πως «οι ομάδες γράφουν ιστορία σε αυτή την πόλη. Οι άνθρωποι είναι η ψυχή της παράταξης μας. Με ζήλο και μαχητικότητα όλες και όλοι δίνουμε τη μεγάλη και ελπιδοφόρα μάχη για τη νίκη. Είστε κομμάτι της Θεσσαλονίκης, την γνωρίζετε καλά, την όμορφη και την σκληρή πλευρά της».

Ασκώντας κριτική προς τη σημερινή διοίκηση ανέφερε πως «η πόλη δεν αντέχει άλλο. Η αναποτελεσματική διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα την έχει οδηγήσει σε τέλμα και παρακμή».

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».
O κ. Αγγελούδης υπογράμμισε τον ανεξάρτητο και υπερκομματικό χαρακτήρα του συνδυασμού του © Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη

Υπογράμμισε, δε, πως «θέλουμε μια νέα Θεσσαλονίκη, τη δικαιούμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό θέλουμε να κερδίσουμε προς όφελος των πολιτών και των επισκεπτών».

Επίσης στάθηκε στα χρίσματα των κομμάτων λέγοντας: «Εμείς δεν έχουμε κομματικό ζυγό και παρωπίδες. Το ψηφοδέλτιο μας γκρεμίζει τις άγονες κομματικές γραμμές, μείναμε πιστοί σε αυτό που λέγαμε ότι είμαστε η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, πολύχρωμη ομάδα.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».
Ως «κινητήρια δύναμη στο δρόμο προς την κάλπη» χαρακτήρισε τα μέλη του ψηφοδελτίου ο Στέλιος Αγγελούδης © Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη

»Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς εξαρτήσεις. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Διεκδικούμε και είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε το χρίσμα των ανθρώπων αυτής της πόλης. Με απόφαση μας δεν πήραμε το χρίσμα κάποιου κόμματος. Ο κ.Ζέρβας διεκδίκησε το χρίσμα της ΝΔ και ο κ. Πέγκας του ΣΥΡΙΖΑ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.