Πολιτικη & Οικονομια

Τα βρήκαν στους «Σπαρτιάτες»: Καλούνται να επιστρέψουν οι διαγραμμένοι βουλευτές

«Ανατροπή» λίγες ώρες πριν την κατάθεση του Βασίλη Στίγκα στον Άρειο Πάγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Σπαρτιάτες»
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Σπαρτιάτες»: Το μήνυμα του Βασίλη Στίγκα για την επιστροφή των τρίων βουλευτών που είχε διαγράψει

«Ανατροπή» την τελευταία στιγμή επήλθε στους «Σπαρτιάτες», καθώς - λίγες ώρες πριν καταθέσει ο Βασίλης Στίγκας στον Άρειο Πάγο - ανακοινώθηκε ότι επιστρέφουν στο κόμμα οι διαγραφέντες βουλευτές.

Από ό,τι φαίνεται, παρά τους χαρακτηρισμούς περί «Greek Mafia», ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών» ήλθε σε συμφωνία με τους Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβάρδα και Ιωάννη Κόντη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» εξέδωσε δήλωση για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω δήλωση επισημαίνεται ότι: «οι χαρακτηρισμοί "Greek Mafia" και "ομάδα εκβιαστών" δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας».

Η ανακοίνωση του Βασίλη Στίγκα

ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών» δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας

Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.