Πολιτικη & Οικονομια

Παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιάννη Ράμμου

Ελέγχεται για την υπόθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81394-164286.jpg

Σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελέων Κατά της Διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνου και Πόπης Παπανδρέου, ο μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης και απόστρατος στρατιωτικός Γιάννης Ράμμος, είναι ένα από τα πέντε πρόσωπα που ελέγχονται μαζί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Άμεση ήταν η αντίδραση της περιφέρειας, με τον Κώστα Μπακογιάννη να ζητάει την παραίτηση του Γιάννη Ράμμου ενώ και ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κατέθεσε επιστολή παραίτησης.

Η επιστολή παραίτησης του Γιάννη Ράμμου

«Επειδή πρόσφατα δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα μου σε υπόθεση η οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη, και παρότι η υπόθεση αυτή είναι άσχετη με τα καθήκοντά μου ως Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης, σας υποβάλω την παραίτηση μου.

Όσον αφορά την ουσία της υποθέσεως στην οποία εμπλέκομαι, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα διαλυθούν οι οποιεσδήποτε σκιές προς το πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας, όπως επίσης, πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ τέλος, τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν άψογα μαζί μου.

Είμαι βέβαιος, ότι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο τόπος μας, η Στερεά Ελλάδα και η Φωκίδα μπορούν να αναπτυχθούν και να προχωρήσουν μπροστά.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο το οποίο έχετε αναλάβει και είμαι σίγουρος ότι θα το διεκπεραιώσετε με απόλυτη επιτυχία».

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Στην πορεία μας, με διαφανείς διαδικασίες και καθαρή διοίκηση, δε θα επιτρέψω καμία σκιά. Ακόμα και για την παραμικρή υπόνοια, η μηδενική ανοχή είναι μονόδρομος. Ύψιστος στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αποκατάσταση των δεσμών εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.