- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής
Νέο βήμα για την ηθοποιό
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής - Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη
Την υποψηφιότητα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτώβρη ανακοίνωσε ο Γιώργος Πατούλης. Η ηθοποιός θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική».
«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην Παράταξή μας μια καταξιωμένη ηθοποιό, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφήσει το στίγμα της στον καλλιτεχνικό χώρο, μέσα από πολλές και αξέχαστες θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως οι άνθρωποι που "ποιούν ἦθος", αποτελούν πρότυπα για το κοινό, το οποίο ταυτίζεται με τους ίδιους. Αυτοί οι άνθρωποι εκφράζουν, αναδεικνύουν και προάγουν τον Πολιτισμό και εμείς ως Περιφέρεια, κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση, επιδεικνύοντας ένα αξιόλογο έργο και σε αυτόν τον τομέα, το οποίο δε σταματάει εδώ. Αυτούς τους ανθρώπους, τους θέλουμε μαζί μας, ως τους καθ’ ύλην απόλυτους εκφραστές του πολιτιστικού ιδεώδους. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα και την Παράταξη της Νέας Αρχής να έχουμε στην ομάδα μας την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Την καλωσορίζω και πάλι και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, να δούμε την Αττική μας να αλλάζει ακόμα περισσότερο και να μεταμορφώνεται σε μια Περιφέρεια πρότυπο, σε όλους τους τομείς», δήλωσε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα ο Γιώργος Πατούλης.
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ηθοποιός υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στην Κυψέλη. Το 1991 αποφοίτησε ως αριστούχος από την Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη και έκτοτε υπηρετεί ανελλιπώς τον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας συμμετείχε σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων με πολύ αξιόλογους συντελεστές, ενδεικτικά στα «Χορεύοντας στη Λουνάσα», «Οργισμένα Νιάτα», «Δείπνο με φίλους», «Αρκαδία», «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», «Επάγγελμα πόρνη» και πολλές άλλες.
Επίσης συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, μεταξύ αυτών «Δύο ξένοι», «Επιθυμίες», «Φιλί ζωής», «Αταίριαστοι», «Βασιλιάδες» και πολλές άλλες. Ως άνθρωπος της τέχνης θεωρεί ότι ο πολιτισμός θα έπρεπε να είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας και εκφράζει την υποστήριξή της στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη πρόγραμμα 500.000 ωφελούμενων για αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτιση
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μιλάει για τις δυσκολίες αλλά και την πρόοδο της κοινωνικής πολιτικής
Τα λάθη και η πελατειακή νοοτροπία είδαμε πού μας οδήγησαν. Οι επιλογές που γίνονται σήμερα θα καθορίσουν αν θα αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση ή αν θα ξαναμπούμε στον φαύλο κύκλο.
Τι προβλέπεται για την κύρια σύνταξη και τη προσωπική διαφορά
Το μήνυμα προς τους αγρότες - Τι λέει για τους οδικούς αποκλεισμούς
Τι θα παρέχει στους δικαιούχους
«Με ευθύνη της κυβέρνησης, έχουν χαθεί πόροι δισεκατομμυρίων για τον πρωτογενή τομέα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Αθήνα δεν αντέχει άλλες χαμένες χρονιές» σημειώνει η «Αθήνα Ψηλά»
Στόχος η πλήρης εξόφληση των διακρατικών δανείων του Μνημονίου έως το 2031
Οι ημερομηνίες πληρωμής των τριών δόσεων
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ και νέοι κανόνες στον σιδηρόδρομο με αυστηρότερες ρήτρες
Στην Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
Υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα σε Hellenic Train και Alstom
Τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος
Αφορά την προκήρυξη 1Κ/2024
Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η πιλοτική εγκατάσταση καμερών
«Δεν είναι ασφαλής ένας δρόμος που στη μία του άκρη είναι παρκαρισμένα τρακτέρ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έως 5 Ιανουαρίου 2026 οι αιτήσεις
«Η ιστορία αυτή δεν μπορεί να διαγραφεί ούτε να παραχαραχθεί», σημειώνει ο ευρωβουλευτής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.