Πολιτικη & Οικονομια

Νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

Οι βουλευτές του κόμματος αμέσως μετά την ορκωμοσία ενέκριναν ομόφωνα την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος επικεφαλής της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος - Οι βουλευτές του κόμματος αμέσως μετά την ορκωμοσία ενέκριναν ομόφωνα την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας.

Τη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε ο Σωκράτης Φάμελλος. Οι βουλευτές του κόμματος αμέσως μετά την ορκωμοσία ενέκριναν ομόφωνα την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Πρόεδρε, Αλέξη Τσίπρα σε ευχαριστούμε για όλα» είπε κατά την εκκίνηση της διαδικασίας ο Διευθυντής της ΚΟ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτούν τον κ. Τσίπρα.

Ακόμα, σύμφωνα με τον νέο Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας για το Προεδρείο έγινε ομόφωνα δεκτή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιπρόεδρος της Βουλής αναμένεται να αναλάβει η Όλγα Γεροβασίλη. Τέλος, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς και Θεοδώρα Τζάκρη.

Να σημειωθεί πως παρών στη συνεδρίαση είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.