Πολιτικη & Οικονομια

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δίνει συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση

Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram

Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Τα συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση και οι αναφορές στην κλιματική πολιτική 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επέλεξε να δώσει συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση μέσα από ανάρτησή του στο Instagram. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει οριστεί αγγελιοφόρος της ειρήνης του ΟΗΕ για θέματα που έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή, αναφέρεται στην κλιματική πολιτική της Ελλάδας. 

Συγκεκριμένα, ο σταρ του Χόλιγουντ συγχαίρει την Ελλάδα για την απόφασή της να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε τις Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας. «Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η ανάρτηση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Instagram

«Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο Instagram ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Η Μάχη για την Κλιματική Κρίση

Στο προφίλ του στο Instagram ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναρτά αποκλειστικά υλικό για την κλιματική κρίση και τον αγώνα που κάνει. Στο παρελθόν, μέσα από τη σελίδα του στο δημοφιλές μέσο, που αριθμεί 59 εκατ. ακολούθους, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε απευθυνθεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προτρέποντάς τον να αντιμετωπίσει την Κλιματική Κρίση.

Διαβάστε επίσης »»» Γιατί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αρνήθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρίκουελ του «Star Wars»