Πολιτικη & Οικονομια

Ευτράπελο για τον Δημήτρη Παπαστεργίου: Δεν τον αναγνώρισαν στο Υπουργείο του

Τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν τον αναγνώρισαν στο Υπουργείο του
© EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Εκλογές 2023 - Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν τον αναγνώρισαν στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ένα ευτράπελο περίμενε τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, στην πρώτη του επίσκεψη στα νεά του καθήκοντα

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαστεργίου έφτασε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκειμένου να λάβει μια πρώτη ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε.  Εκεί όμως ο φύλακας δεν τον γνώρισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο νέος υπουργός της κυβέρνησης πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο Υπουργείο. Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι, με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί με χιούμορ πως είναι ο νέος υπουργός.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο διάδοχος του Κυριάκου Πιερρακάκη, στον οποίο πιστώνεται η «μεταμόρφωση των Τρικάλων, τόνισε στη συνέχεια ότι σε πρώτη φάση «θα δούμε τα έργα που τρέχουν» και στη συνέχεια ό,τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctnzug0fq4m9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική
Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική

Συνήθως τον Αύγουστο οι περισσότεροι Έλληνες, περιλαμβανομένων των εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι σε θέση να σχολιάσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες των νομοσχεδίων, κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.