Πολιτικη & Οικονομια

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα ελέγξει την κυβέρνηση»

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Περιστέρι και όχι στην Κυψέλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Εκλογές 2023: Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε και τόνισε πως σε αυτές τις κάλπες «κρίνεται η ζωή μας»

Στο Περιστέρι της Δυτικής Αττικής, όπου και κατεβαίνει ως υποψήφιος - και όχι στην Κυψέλη, όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια - ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Περιστερίου, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η σημερινή τελική εκλογική αναμέτρηση, με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, είναι «κρίσιμη».

«Κρίνεται πώς και ποιος θα κυβερνήσει την επόμενη τετραετία, κρίνεται η ζωή μας, κρίνεται η ποιότητα της δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή μια ισορροπία, με μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα ελέγχει την κυβέρνηση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να εκπροσωπήσει την πλειοψηφία, να παίξει έναν ρόλο εξισορροπιστικό. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή κοινωνία», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctljqciq7fpl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.