- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
LOOK 08: Sarah Singh Διάφανα Κρίνα


Η Sarah Singh γεννήθηκε το 1967 στο Λονδίνο και μεγάλωσε στη Σουηδία και στις ΗΠΑ. Από μικρή ζωγράφιζε «όσα οραματιζόταν» κι ακόμα και τώρα ο στόχος της στη ζωή παραμένει ο ίδιος – να σχεδιάζει στο χαρτί για πάντα εικόνες που κάνουν τη μοντέρνα ζωή να μοιάζει ονειρική. Η Sarah σπούδασε σχέδιο μόδας στη σχολή Beckman στη Στοκχόλμη όπου και, το 2003, παρουσίασε τη δουλειά της σαν μέρος του «Catwalk: Swedish Fashion Illustrators’ show». Παράλληλα έζησε –και παρουσίαζε– σε ένα υπέροχο τριπ πόλεων:Λονδίνο, Νέα Ορλεάνη, PlantCity της Φλόριντα και Νέα Υόρκη, όπου και βρίσκεται μόνιμα πια. Η Sarah σχεδιάζει για μεγάλες φίρμες όπως η Estée Lauder, τα Furla, η Le Sportsac, το Mini Cooper, τα Neiman Marcus, η Philip Morris και η Shiseido. Κι ακόμα για την Jil Sander, τα Bloomingdale’s, τον Mikimoto και τον Givenchy. Και φυσικά η δουλειά της –το ιδανικό illustration για ένα περιοδικό μόδας– γίνεται ανάρπαστη από εκδόσεις όπως το Style,η Marie Claire, η αμερικάνικη Vogue, η ιταλική Vogue Pelle, οι ευρωπαϊκές εκδόσεις του Elle,ακόμα και από το Time Out.
Τα σχέδιά της έχουν μία υπέροχη διαφάνεια εξαιτίας της τεχνοτροπίας της – ακουαρέλες που απλώνουν σαν απαλά υφάσματα στο χαρτί και μία εύστοχη, νευρική, μίνιμαλ γραμμή από μελάνι που τα περιγράφει δίνοντάς τους απίστευτη κίνηση. Η ίδια παραδέχεται την επιμονή της στην ανατομική τελειότητα των έργων της, ιδιαίτερα όταν σχεδιάζει πόδια και χέρια.
Όταν ζητήσαμε να δημοσιεύσουμε δουλειά της, μας έστειλε μία σειρά από όμορφα σκίτσα με κομψές θηλυκές φιγούρες που κινούνται ανάμεσα σε «πέπλα» ανοιχτών νεροχρωμάτων αλλά και λεπτομέρειες με έντονο χρώμα σαν blobs. Ήταν η καλύτερη ιδέα που είχαμε στο μυαλό μας για τις γυναίκες του φετινού φθινοπώρου,έστω και στην πιο ονειρική εκδοχή του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα ακολουθήσουν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις
H υπουργός εκνευρίστηκε με την κατάσταση του χώρου
«Να γίνει πράξη η δέσμευσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ και μέσο μισθό 1.500 ευρώ έως το 2027»
Tι ανέφερε η Χαριλάου Τρικούπη για τον κατώτατο μισθό
Στην 11η θέση μεταξύ 22 χωρών που έχουν κατώτατο μισθό η Ελλάδα
Αυξημένα κατά 506 εκατ. ευρώ τα φορολογικά έσοδα - Αναλυτικά τα στοιχεία
Την Πέμπτη θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα ποσά από την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως
H ομιλία του στο συνέδριο καινοτομίας «Innovation Crete» που διοργανώθηκε στα Χανιά
Μειωμένες κατά 36% οι μεταναστευτικές ροές
Ενώ η Τουρκία γίνεται όλο και πιο επιθετική, ενώ η Ευρώπη πασχίζει να ανασυνταχθεί στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της αμερικανικής πολιτικής, εμείς συζητάμε παλαβομάρες
Για πρωτοφανή επίθεση σε βάρος της κάνει λόγο η βουλευτής - Η ανάρτησή της
«Εκταταμένη η ατζέντα των συνομιλιών»
Η ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης
Οι συνταξιούχοι που θα πληρωθούν την Παρασκευή
Ο έντονος διάλογος με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας
Η πτήση είχε απογειωθεί από το Παρίσι με προορισμό την Αθήνα
Ποιοι εργαζόμενοι το δικαιούνται
Η πρώτη φάση ξεκινά άμεσα και συγκεκριμένα από τη 1η Απριλίου
Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα ενέργειας, τεχνολογίας και AI καθώς και τουρισμού
Το μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από την ακριτική Λήμνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.