Πολιτικη & Οικονομια

Τσαπανίδου: «Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων στις πρώτες 50 ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ»

Η παρέμβαση του Άκη Σκέρτσου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόπη Τσαπανίδου
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Πόπη Τσαπανίδου: Προαναγγελία έκτακτης φορολόγησης στα υπερέσοδα των επιχειρήσεων τις πρώτες 50 μέρες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερέσοδα των επιχειρήσεων τις πρώτες 50 μέρες διακυβέρνησης προανήγγειλε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και αναφερόμενη στις εξαγγελίες για τις πρώτες 50 ημέρες σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία, δεσμεύτηκε για «κινήσεις που έχουν εξαγγελθεί από τον Αλέξη Τσίπρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου».

Ερωτηθείσα πού θα βρεθούν τα χρήματα απάντησε «υπάρχει μια έκτακτη φορολόγηση στα υπερέσοδα των επιχειρήσεων».

«Δηλαδή 3,5 δισ. ευρώ φορολογία στις επιχειρήσεις στις πρώτες 50 ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει φυγή επενδύσεων» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος.

Όταν ζητήθηκε από την κα Τσαπανίδου να ορίσει τι σημαίνει υπερκέρδη σημείωσε ότι «τα υπερκέρδη ορίζονται με τον ίδιο τρόπο που ορίστηκαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μοιράστηκαν στους πολίτες» ενώ για το ποιες επιχειρήσεις αφορά η έκτακτη αυτή φορολόγηση είπε μόνο «αυτές που έχουν υπερέσοδα, τι θέλετε να γίνω ΑΑΔΕ;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.