Πολιτικη & Οικονομια

Την έδρα της Α' Πειραιώς κρατά ο Αλέξης Τσίπρας

Εκτός Βουλής ο Θοδωρής Δρίτσας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκλογές 2023: Την έδρα της Α' Πειραιώς κρατά ο Αλέξης Τσίπρας - Εκτός Βουλής ο Θοδωρής Δρίτσας

Την έδρα στην Α' Πειραιώς αποφάσισε να κρατήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό σημαίνει πως εκτός Βουλής μένει ο μέχρι πρότινος βουλευτής Πειραιά Θεόδωρος Δρίτσας που είχε βγει πρώτος σε ψήφους.

Στο μεταξύ συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητούνται οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για αλλαγές σε πρόσωπα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Ομάδα κρούσης»

Ομάδα κρούσης με στελέχη που θα αναλάβουν την επικοινωνία του προγράμματος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση συνθέτει ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου το επόμενο διάστημα να διορθωθούν κατά το δυνατόν όλα τα θέματα οδήγησαν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δυσχερή θέση μετά το αποτέλεσμα της κάλπης.

Εκτός από την Έφη Αχτσιόγλου, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, οι οποίοι ούτως ή άλλως είχαν βρεθεί στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ορίσει ακόμα επτά με δέκα πρόσωπα, τα οποία θα γνωρίζουν καλά το πρόγραμμα ειδικά στα θέματα της οικονομίας, τις εργασίας και στο ασφαλιστικό.

Βασική επιδίωξη των στελεχών που θα αναλάβουν αυτό το έργο θα κάνουν στοχευμένες επαφές με ψηφοφόρους όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων προκειμένου να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους. Ακόμα στην Κουμουνδούρου αναμένεται να υπάρξουν επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι και εταιρείες που θα ασχοληθούν με τη στρατηγική του κόμματος προκειμένου η προεκλογική καμπάνια να είναι στοχευμένη και να μην αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.