Πολιτικη & Οικονομια

Κουτσούμπας: «Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε ένα βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα»

Αισιόδοξος για τις προοπτικές του ΚΚΕ ο γ.γ. του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - Δημήτρης Κουτσούμπας: «Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε ένα βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα», δηλώνει σε δημοσιογράφους ο γ.γ. του ΚΚΕ.
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έστειλε μήνυμα συστράτευσης για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση © Eurokinissi/Σωτήρης Δημητρόπουλος

Εκλογές 2023 - Δημήτρης Κουτσούμπας: «Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε ένα βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα», δηλώνει σε δημοσιογράφους ο γ.γ. του ΚΚΕ.

«Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε ένα βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σε δημοσιογράφους. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε: «Όπως ξέρετε συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Σήμερα υπάρχει η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου αναφερόμαστε αναλυτικά στα εκλογικά αποτελέσματα. 

Την προηγούμενη Κυριακή κάναμε ένα βήμα, τώρα πάμε για τα επόμενα! Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, μοναδική, μαχητική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των άλλων».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.