Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ: «Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ» ο Κώστας Βαξεβάνης

Απάντηση στις επιθέσεις του εκδότη προς τον Νίκο Ανδρουλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απάντηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανάρτηση του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη: Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ - Ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Απάντηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανάρτηση του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη: Επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ - Ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας Ντοκουμέντο, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε ανάρτηση του κ. Βαξεβάνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη για την υπόθεση των υποκλοπών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τους "τραμπισμούς" και τα fake news του συστήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, την σκυτάλη πήρε ο επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βεξεβάνης, για να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις.

Επαναλαμβάνει τη θεωρία του ίδιου, της εκπροσώπου τύπου Πόπης Τσαπανίδου και του Παύλου Πολάκη, περί "εκβιαζόμενου" και "ανήσυχου ασταθή".

Ας τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δεν έχει καμία ανησυχία.

Ανησυχία θα έπρεπε να αισθάνεται ο ίδιος και οι συν αυτώ, που έχουν αποδειχθεί οι χρυσοί χορηγοί του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις φαιδρότητες που διακινούν για "τοπικά νομίσματα" και ανοχή στις "Δήμητρες"».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.