Πολιτικη & Οικονομια

«Ντιμπέι ρε, ντιμπέι»: Ο απολογισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok μετά το debate

Πώς σχολιάζει την παρουσία του στην τηλεμαχία

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκλογές 2023 - Debate: Ο απολογισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok και η ατάκα του Νίκου Αλέφαντου

Τον απολογισμό του και στο Tik Tok έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το debate της Τετάρτης (10.5). Με ένα βίντεο, ο πρόεδρος της ΝΔ καταθέτει το σχόλιο του μετά την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. Σε ένα βίντεο από την προετοιμασία, ο κ. Μητσοτάκης ακούγεται να λέει «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι», μια ατάκα του Νίκου Αλέφαντα που γίνεται κατά καιρούς viral στα social media.  

«Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok και προσθέτει: «Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα».

Στο βίντεο που ανέβηκε το πρωί της Πέμπτης (11.5) στο Tik Tok παρατίθενται και άλλα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη για το debate στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά την τηλεμαχία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter έκανε αναφορά στο χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών και μίλησε για τον βασικό στόχο που είχε. Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι βασικός του στόχος ήταν να μιλήσει στους πολίτες για το κυβερνητικό πρόγραμμα και για το πώς η ΝΔ θα συνεχίσει στον δρόμο της προόδου για την Ελλάδα και για κάθε πολίτη.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους παρακολούθησαν το χθεσινό #debate. Ο βασικός μου στόχος ήταν να μιλήσω στους πολίτες για το πρόγραμμά μας, για το πώς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προόδου για την Ελλάδα και για κάθε πολίτη», ανέφερε στο tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατόπιν παρέθεσε μία «γρήγορη ανασκόπηση των δεσμεύσεών μας».