Πολιτικη & Οικονομια

«Κουτσομπολιό» και «ροζ κλειδαρότρυπα» η υπόθεση Γεωργούλη σύμφωνα με υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

Για κέντρα προπαγάνδας κάνει λόγο ο Κώστας Μάρκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Για «κουτσομπολιό» και «ροζ κλειδαρότρυπα» έκανε λόγο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, αναφερόμενος στην καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη.
Ως «κουτσομπολιό» και «ροζ σκανδαλολογία» χαρακτήρισε την υπόθεση Γεωργούλη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Μάρκου © Σωτήρης Δημητρόπουλος/Eurokinissi

Για «κουτσομπολιό» και «ροζ κλειδαρότρυπα» έκανε λόγο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, αναφερόμενος στην καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

Ως «κουτσομπολιό» και «ροζ σκανδαλολογία» χαρακτήρισε την υπόθεση Γεωργούλη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας Κώστας Μάρκου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάρκου τόνισε ότι «έχουμε ένα δεδομένο, το οποίο είναι η πρώτη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, γιατί θα έρθουν και άλλοι.

Επιτέλους, η συζήτηση έχει έρθει στα προγράμματα, θα θυμόσαστε και εσείς ότι πριν 10-15 μέρες, η συζήτηση ήταν σε επίπεδο κουτσομπολιού, σε επίπεδο παρελθοντολογίας, σε επίπεδο ροζ κλειδαρότρυπας».

Στην αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής, Kώστα Παπαχλιμίντζου πως είναι φάουλ ο χαρακτηρισμός «ροζ κλειδαρότρυπα», ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέτεινε: «Όχι βεβαίως, ήταν συζήτηση κουτσομπολιού».

Μετά την αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ στο πάνελ, Νίκου Ρωμανού, ο κ. Μάρκου αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί, λέγοντας ότι μιλά για τη συζήτηση μετά την υπόθεση, η οποία «εξαπολύθηκε από συγκεκριμένα κέντρα».

«Η αξιοπρεπής στάση αυτή από κέντρα και υποκέντρα προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας ήταν ροζ σκανδαλολογία», κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.