Πολιτικη & Οικονομια

Διαψεύδει ο Γιάνης Βαρουφάκης τα περί συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα

Για fake news κάνει λόγο ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάνης Βαρουφάκης: Διαψεύδει τα περί συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα - Πώς σχολιάζει τα δημοσιεύματα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.
Διαψεύδει και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 δημοσιεύματα για συνάντηση των Τσίπρα - Βαρουφάκη © Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Εκλογές 2023 - Γιάνης Βαρουφάκης: Διαψεύδει τα περί συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα - Πώς σχολιάζει τα δημοσιεύματα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Διαψεύδει και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη δημοσιεύματα για συνάντηση των κ. Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη.

«Μόνο ενδεικτική της απελπισίας του κ. Μητσοτάκη είναι η αναφορά του (”δεν το υιοθετώ αλλά λένε…”) στα fake news περί επίσκεψής μου στο εξοχικό του κ. Τσίπρα» σημειώνει, σε δήλωσή του, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει να συσπειρώσει τη δεξιά πολυκατοικία που επιστρατεύει μύθευμα χυδαίας δεξιάς φυλλάδας;», διερωτάται.

Νωρίτερα, τις συγκεκριμένες αναφορές διέψευσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά με τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να είχε το τριήμερο συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων στα κρυφά». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.