Πολιτικη & Οικονομια

«Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά»: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκης προς τους ψηφοφόρους για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά τη στήριξη των πολιτών «για να κάνει πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους».
Με σύνθημα «Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά», δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. © Dimitris Kapantais/SOOC

Στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά τη στήριξη των πολιτών «για να κάνει πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους»

Με σύνθημα «Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά», δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Στο βίντεο, διάρκειας περίπου ενάμισι λεπτού, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει έναν απολογισμό της διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαριθμεί τις κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί η κυβέρνηση και να θέτει τους στόχους της επόμενης τετραετίας.

Στο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. για τις 21 Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά τη στήριξη των πολιτών «για να κάνει πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους:

Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά

– Πρώτος, να συνεχίσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και των επενδύσεων

– Δεύτερος, να χτίσουμε ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος

– Τρίτος και μεγάλος στόχος να αποκτήσουμε τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία που μας αξίζει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.