Πολιτικη & Οικονομια

Βορίδης: Τη Δευτέρα στη Βουλή νομοθετική παρέμβαση για το κόμμα Κασιδιάρη

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές - Βορίδης: Τη Δευτέρα στη Βουλή νομοθετική παρέμβαση για το κόμμα Κασιδιάρη
© Aris Oikonomou / SOOC

Εκλογές 2023 - Μάκης Βορίδης: Τη Δευτέρα στη Βουλή πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για το κόμμα Κασιδιάρη

Πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Απριλίου, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο προεκλογικό debate της ΕΡΤ.

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας ο οποίος επίσης μίλησε στην ΕΡΤ ρωτήθηκε αν θα χρειαστεί πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για να επιτραπεί στον Άρειο Πάγο να απαγορεύσει την κάθοδο εγκληματικής οργάνωσης με τον μανδύα κόμματος στις εκλογές.

Ο κ. Κώτσηρας είπε ότι «Το νομικό πλαίσιο είναι επαρκές, αλλά αν χρειαστεί όποια τεχνική προσθήκη είμαστε παρόντες. Είμαστε σε ετοιμότητα να γίνει ό,τι πρέπει να γίνει». Είναι επαρκής η διάταξη, ξεκαθάρισε «αλλά είμαστε σε ετοιμότητα για πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση».

Σημειώνεται ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκρποσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το κόμμα Κασιδιάρη, και αν έρχεται συμπληρωματική ρύθμιση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι «υπάρχει επαρκές πλαίσιο, και αν χρειαστεί συμπληρωματική ρύθμιση, εδώ είμαστε. Είμαστε σε εγρήγορση μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, τη Μεγάλη Τέταρτη, οπότε κλείνει η Βουλή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.