Πολιτικη & Οικονομια

Η selfie Μητσοτάκη με την πρώτη γυναίκα κυβερνήτη σε ειδικό μέσο της Αεροπορίας Στρατού

«Είμαι σίγουρος ότι πολλές θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η selfie Μητσοτάκη με την πρώτη γυναίκα κυβερνήτη σε ειδικό μέσο της Αεροπορίας Στρατού
Πηγή ΦΩΤΟ: Instagram

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία του πρωθυπουργού στο πιλοτήριο με τη γυναίκα κυβερνήτη - Η ανάρτηση

Με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε την πρώτη γυναίκα κυβερνήτη σε ειδικό μέσο της Αεροπορίας Στρατού, Λοχαγό, Παναγιώτα Τεργιαζοπούλου.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε μια φωτογραφία μέσα από το ελικόπτερο και τόνισε πως «πολλές γυναίκες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της».

«Με την Λοχαγό (ΑΣ) Παναγιώτα Τεργιαζοπούλου. Η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης σε ειδικό μέσο της Αεροπορίας Στρατού. Είμαι σίγουρος ότι πολλές γυναίκες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή (31.03), τον Έβρο. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής-επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου στην Π.Ε. Έβρου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.