Νέα απάντηση Χατζηνικολάου σε Πολάκη: «Άθλιε, βρωμιάρη συκοφάντη, ψήφισα εγώ μνημόνια;»
Συνεχίζεται και εκτός Twitter η σύγκρουση του δημοσιογράφου με τον βουλευτή


Νίκος Χατζηνικολάου: Η απάντηση στον Παύλο Πολάκη μετά τη σύγκρουση στο Twitter - Η «συγγνώμη» και τα «μνημόνια»
Εκτός Twitter φαίνεται ότι μεταφέρεται η σύγκρουση μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Παύλου Πολάκη. Ο δημοσιογράφος απάντησε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την εκπομπή του στον RealFm κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό για τα μνημόνια που ψήφισε, ενώ σχολίασε τη συγγνώμη που ζήτησε ο Παύλος Πολάκης από τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς την προσχηματική, για να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές. Ο δημοσιογράφος επανέλαβε την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, σημειώνοντας ότι «έρχονται και τα ποινικά δικαστήρια και τα αστικά. Και στα αστικά δικαστήρια δεν υπάρχει ασυλία. Στην αγωγή δεν έχει ασυλία, θα το πάρω το κοπάδι, το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω».
«Ηρθε και μου είπε εμένα να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια. Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ, τι λες ρε άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η σύγκρουση Χατζηνικολάου - Πολάκη στο Twitter
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση επιστροφής του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Χανιών συγκρούστηκε διαδικτυακά με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Άδωνι Γεωργιάδη, απαντώντας στις αναρτήσεις που έκαναν στο Twitter για τη «συγγνώμη» που ζήτησε την Παρασκευή (17.3) μέσα από επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την πρόσφατη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», έγραψε στο Twitter o Νίκος Χατζηνικολάου, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά: «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως "δημοσιογράφοι" και μετά τα ξαναλέμε…». Ο δημοσιογράφος επανήλθε και του απάντησε: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».
Αμετανόητος! Προσχηματική η συγνώμη του,για να εξασφαλίσει τη βουλευτική ασυλία και τη βουλευτική αποζημίωση.Η συνέχεια στη δικαιοσύνη. https://t.co/fO6xAEtDw4
— Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) March 18, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θωράκιση της ελληνικής οικονομίας σε μια περίοδο έντονων διεθνών αναταράξεων
Στο χαμηλότερο επίπεδο εξαμήνου η τιμή - Οι βασικές αιτίες για την υποχώρηση
Με ποια χρονιά πρέπει να συγκρίνουμε τις επιδόσεις της οικονομίας;
Με αφορμή τα πρόσφατα μέτρα της κυβέρνησης
Αναμένονται 50 αρχηγοί κρατών, 10 μονάρχες και περίπου 130 αντιπροσωπείες χωρών του εξωτερικού
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί
Για την ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού
Στην περίπτωση του Λόφου του Στρέφη επιβεβαιώνεται η αλήθεια των καταληψιών, όχι αυτή μιας δημοκρατικά εκλεγμένης διοίκησης
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του πρωθυπουργού
Με αφορμή τα νέα δεδομένα στον εμπορικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει
«Για εμάς είναι προτεραιότητα τα Δημόσια Πανεπιστήμια», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση για την κατάσταση των δημόσιων πανεπιστημίων
«Ο δεύτερος μηχανοδηγός δεν πρόκειται να καταργηθεί αλλά θα προστεθούν και κάμερες στην καμπίνα», δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών
«H Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι η 2η χώρα σε πίεση ανά κάτοικο στο επίπεδο του μεταναστευτικού»
Το Υπουργείο Παιδείας εξετάζει προτάσεις για μείωση της ύλης
Τι ισχύει για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και καθαριστήρια
Η Χαριλάου Τρικούπη καλεί την κυβέρνηση «να εγκαταλείψει την πολιτική της αδράνειας και της επικοινωνιακής διαχείρισης»
«Δεν έχω καμιά διάθεση να απαγορεύσω καμιά συγκέντρωση»
Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένα τα ποσά
Το νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.