Πολιτικη & Οικονομια

Ατύχημα με τη μηχανή του στο πάρκινγκ της Βουλής για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη

Μεταφέρθηκε στο 251 ΓΝΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλέων Γρηγοριάδης: Ατύχημα με τη μηχανή του στο πάρκινγκ της Βουλής
© George Vitsaras / SOOC

Κλέων Γρηγοριάδης: Ατύχημα με τη μηχανή στο πάρκινγκ της Βουλής - Εξετάζει να κάνει μήνυση για αποζημίωση

Ατύχημα με τη μηχανή του μέσα στη Βουλή είχε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του Μερα25 και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κλέων Γρηγοριαδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο κ. Γρηγοριάδης επιχειρούσε να σταθμεύσει τη μηχανή του στη θέση που υπάρχει για τον Γιάνη Βαρουφάκη, στον πρώτο όροφο του υπόγειου πάρκινγκ της Βουλής. Ο κ. Γρηγοριαδης επιχείρησε να παρκάρει τη μηχανή του στη θέση του επικεφαλής του κόμματος, ωστόσο στο σημείο είχαν πέσει διαφανή υγρά, με αποτέλεσμα ο κ. Γρηγοριαδης να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να βρεθεί στο έδαφος, χτυπώντας το πόδι του.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα να καταπλακώσει το πόδι του βουλευτή, ο οποίος απεγκλωβίστηκε χάρη στην παρέμβαση ανθρώπων της Βουλής που αντιλήφθηκαν το τροχαίο.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στη Βουλή διεκδικώντας αποζημίωση για το ατύχημα με τη μηχανή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.